Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

również jestem świeżo upieczonym posiadaczem Seobohatera - i ogólnie oceniam go pozytywnie. Mam jednak jeden problem - właśnie przestał mi działać generator tekstów. Po napisaniu i zsynonimowaniu tekstu, podczas próby wygenerowania chociażby jednego tekstu, program zawiesza się po czym wyskakuje okno ,, out of memory". Nie pomógł restart ani usunięcie jednego z poprzednich projektów. Jakieś sugestie jak usunać ten problem? System to windows 7, 32-bity.

Pozdro

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam

Chodzi o generowanie z plików czy bezpośrednio z tekstu w programie?

pozdrawiam

Grzegorz

Chodzi o generowanie tekstów z poziomu programu ( tworzę nowy projekt, wpisując nowy tekst w oknie edytora). Sprawdziłem wcześniej zapisane w bazie projekty i z nich mogę generować nowe teksty. Wydaję się jakby program nie dawał rady z dużym nagromadzeniem synonimów.

pozdrawiam,

Marcin

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Witam!

Problem został rozwiązany.

Okazało się, że chodziło o błąd w klamrach otwierających i zamykających łańcuchy synonimów. Błąd był nietypowy, bo w jednym łańcuchu było za dużo o jedną klamrę zamykającą, a w innym o jedną klamrę otwierającą.

W ten sposób łączna ilość klamer otwierających i zamykających się zgadzała i program nie pokazał informacji o błędzie. Natomiast gdy przyszło do tworzenia wynikowych synonimów, to następowało zapętlenie i wyczerpania pamięci procesu.

Tego typu błędu w łańcuchach synonimów nie przewidziałem i nie zabezpieczyłem. ;-)

Dlatego przed generowaniem tekstu trzeba sobie zawsze sprawdzić tekst przyciskiem "test łańc.".

pozdrawiam

Grzegorz

Witam

Mam problem z zapisywaniem tekstów w edytorze. Po wygenerowaniu zbioru chciałam usunąć te, które są zbyt podobne do siebie i je nieco zmodyfikować. W momencie zapisu (Zapisz zmiany w aktualnym rekordzie), zamiast polskich liter są jakieś krzaczki.

Pozdrawiam

Ania

Witam wszystkich!

Jestem zainteresowany zakupem Seo Bohatera .. jak na razie jestem w fazie testów.

Na chwilę obecną również mam problem z krzaczkami - jakby za każdym razem ładowana była inna czcionka.

Po drugie, nie zawsze program rozpoznaje słowa klucze jak dodaj, add, gry...

Po trzecie po wejściu w jakąś kategorie zamiast wpisu jak to się ma w SeoLight pokazuje mi się informacja:

"Brak wolnych tekstów w SB4 Edytorze lub nie wybrane źródło tekstów w zestawie danych!"

Poproszę o pomoc :excl:

Witam

Co do krzaczków, to przydałby mi się jakiś screenshot, czy chodzi o pole edytora tekstów, czy listę projektów.

Jeśli nie rozpoznaje słów i nie podświetla, pomóc może wymuszenie podświetlenia i wklejenia poprzez F2 lub odpowiedni przycisk nad przeglądarką.

Co braku wolnych tekstów. Trzeba je utworzyć w edytorze sb4, wygenerować n tekstów do bazy edytora, w głównym programie w ustawieniach danego projektu wskazać, który zbiór tekstów ma być używany.

Wszystko jest też opisane i sfilmowane na stronach pomocy.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności