Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w mojej rodzinie jest osoba z laptopem i niemiecka vista z waskim specjalistycznym oprogramowaniem - w czesci z tych programow w menu i pasku tytulu zamiast polskich fontow sa kwadraciki, ale poza tym np w gg czy skype w wersji pl jest poprawnie - wiec to chyba zalezy od tego w jakis sposob zostal napisany program

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

To może być też problem z unicodem, bo akurat baza synonimów nie jest zapisana w tym standardzie. W przypadku polskich systemów nie ma problemu, ale angielski system prawdopodobnie nie rozpoznaje tych polskich znaków. Może pomogłoby doinstalowanie do systemu obsługi polskich znaków. Prawdę powiedziawszy nie testowałem tego.

ale klawiatura niema nic do tego, możesz mieć i chińska.... Masz angielskiego Windowsa, wiec będziesz mieć krzaki, co jest jest oczywiste.

nie masz racji - wszystkie programy działają poprawnie z wyjątkiem seobohatera. Od lat używam widowsa w j.angielskim i jak dotąd wszystko działało poprawnie.

W przypadku polskich systemów nie ma problemu, ale angielski system prawdopodobnie nie rozpoznaje tych polskich znaków. Może pomogłoby doinstalowanie do systemu obsługi polskich znaków.
mam zainstalowane polskie znaki.

nie masz racji - wszystkie programy działają poprawnie z wyjątkiem seobohatera.

wiem co mówię bo mam między innymi laptopa z rosyjskim Windowsem, w polskich softach mam krzaki na miejscu polskich znaków, wiem nie wmawiaj mi że niema czegoś co widzę na ekranie.

mam zainstalowane polskie znaki.

widzę dalej nie rozumiesz ze masz zainstalowany tylko jeżyk polski w klawiaturze, to niema nic wspólnego z poprawnym wyświetlaniem polskich znaków w Windowsie.

@up

Nie wiem jak Tobie, ale mi wszystko poprawnie śmigało i śmiga. Od x czasu używam windowsa w wersji angielskiej zaczynając od xp potem vista a teraz 7 i nigdy nie miałem problemu z tak zwanymi krzaczkami, no sporadycznie na xpeku..

Tutaj nie leży problem w opisach programu jak i nie w pisaniu w nim.. wszystko zaczyna się sypać w momencie generowania synonimów - automatycznie czcionka się zmienia? nie wiem.. zamiast polskich liter pojawiają się krzaczki.

A to nie chodzi o to, że podczas generowania synonimów tekst w edytorze się "standaryzuje" do jakiejś czcionki domyślnej (często to widzę, gdy wklejam teksty z innych programów), która akurat w Twoim ang win może nie obsługiwać pl znaków?

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Odnośnie prośby o wizualizację problemów z krzaczkami, proszę bardzo.

066b4a6296dea548m.jpg

Chciałam umieścić w programie tylko te teksty, które znacznie różnią się zawartością, ale po wklejeniu i zapisaniu mam krzaczki i nie zmienia się tytuł na liście tekstów.

Pozdrawiam

Czy jest na tą chwilę techniczna możliwość aby program "uczył" się zapamiętywać kategorie wybierane podczas katalogowania w seokatalogach? Myślę, że taka funkcja stałaby się niezłym atutem Seo bohatera.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności