Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie Edytora, czy jest możliwość mieszania tylko "środkowych akapitów" w opisie?

Np.

1. Wstęp, zawsze na początku generowanego tekstu

2,3,4, - Akapity, które mieszają się między sobą

5. Zakończenie, zawsze na końcu generowanego tekstu.

Próbowałem z <nowy-akapit> ale mieszają mi się wszystkie akapity między sobą.

Mam nadzieję, że zrozumiale zadałem pytanie.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, może wartoby dodać na stronie numery aktualnych wersji? (SBEdytor jest w aktualnościach, ale to nie wszystko)

Czy aktualizacje nadal mogą usunąć projekty/dodane/teksty itd?

Mam

SB4 2012.06.02

SB4 Edytor 2.3

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Ok, aktualne wersje to: Edytor 2.7, główny program 2012.07.01.

Jeśli chodzi o aktualizacje, to nigdy nie usuwały projektów, chyba, że była ściągana pełna nowa wersja i nadpisywane poprzednie pliki baz danych - to jest oczywiste. Ale aktualizowanie samego exeka nie usuwa niczego z poprzednich danych.

pozdrawiam

Grzegorz

Ok. Dzięki za odpowiedź i oczywiście prostuję odnośnie usuwania.

(kiedyś coś mi się obiło, że dwie wersje były podawane, nowa, która usuwała i aktualizacja, która nie usuwała) stąd ta wątpliwość.

Jak natomiast zaktualizować SB4? ściągnąć cały program i podmienić tylko exec`a?

penguins.jpg

Tak, zawsze pojawiają się dwie nowe możliwości update, tzn. sam plik wykonywalny lub "świeża", pełna wersja. Oczywiście, jeśli ściągnie się pełną wersję z wszystkimi plikami i zastąpi nimi stare, to nadpisze się stare bazy z wszystkimi danymi i wtedy można się z nimi pożegnać.

Natomiast w programie, na stronie startowej jest link "nowości" - jest tam możliwość automatycznej aktualizacji exeka. Można ewentualnie ściągnąć go samemu i podmienić.

pozdrawiam

Grzegorz

Dopam, wejdź w "Dodane" otwórz tą stronę i po lewej w dodanych jest niebieska flaga. Nią oznaczasz, że nie dodano i wraca do listy.

Edit: A te dziwne linki wskakują przez reklamy i flasha.

Ps. Dzięki za pomoc SEO-Admin

penguins.jpg

To z netem się jeszcze rozłącza? :P

(bez neta również powinno zadziałać najważniejsze aby program załapał o który link chodzi)

EDIT: Mam takie pytanie, bo nie wiem czy dobrze rozumiem SB4 Edytor:

Tam wybieram min i max ilość linków. To chodzi tylko o to ile linków mam podać? czy program powinien wg. tego umieszczać je w wygenerowanych tekstach? (bo tego nie robi)

penguins.jpg

Dlaczego może się tak dziać, że dla niektórych adresów WP program wkleja hasła a dla niektórych nie? Zaznaczam, że dla wszystkich były te same loginy, w zestawie danych też jest podany ten sam login. Te same e-maile. W zakładce hasła są te adresy uwzględnione wraz z loginem i hasłem a mimo to program nie wkleja haseł. Gdzie może byc problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności