Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam problem z wersją 3.1 przestały wczytywać się strony na których są katalogi i precle czy ta wersja programu została definitywnie zamknięta czy można to jakoś naprawić?

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@swinia

Do podanych przez ciebie adresów wkleja bez problemu.

Sprawdz następujące czynniki, które trzeba zegrać:

1. W używanym zestawie danych, w tabeli pól formularzy imię (jego wartość) musi być takie samo jak nick, na który była rejestracja i który przy danym adresie znajduje się również w tabeli haseł.

2. W tej samej pozycji w nazwach pól formularzy musi być nazwa: [[[imie]]].

3. Skrypt musi być oznaczony jako WordPress.

@warol

Wersja 3.1. powinna nadal działać. Nie ma na niej jakichś ograniczeń czasowych.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam Przesiadłem się na najnowszą wersję ale mam problem z exportem katalogów dokładnie wp usunąłem wszystkie domyślne filtry i dalej nie chce wyeksportować katalogów z bazy zbiorcza serwer. Ładuje się do projektu 4110 czasem wyeksportuje 500 ale miesza wszystkie rodzaje katalogów co mogę zrobić aby to się udało bo sb4 zarejestrował tylko 9 wordpresów a chce to przeniesc do donlinkage

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

@warol

Z bazy zbiorczej serwerowej nie ma możliwości eksportu (o ile w ogóle masz opłacony dostęp do tej bazy).

Eksport następuje w tym przypadku z bazy lokalnej zbiorczej, lub z wybranej w drzewku projektów innej bazy.

Po wyeksportowaniu łatwo można sobie taki plik posortować, filtrować, itp. w openoffice.

pozdrawiam

Grzegorz

• 3 tygodnie później...

Na maila nie ma odpowiedzi, ale może ktoś wie:

Rejestrowałem automatycznie w wordpressach. Przy odbiorze haseł z poczty o2 mam info:

Błąd! metoda: Stat : -ERR STAT command invalid now

Jako login ustawiałem zarówno cały adres maila jaki sam login, bez

rezultatu. Za każdym razem to samo. Podglądałem na o2 - hasła z WP przychodzą. O co chodzi?

Eksperyment Discover.pl

Pozwolę sobie dodać posta informującego, że mam do sprzedania jedną licencję SEOBohatera 4 z Edytorem za 50zł.

To już nieaktualne, więc proszę nie pisać w tej sprawie do mnie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@Yeden

Sorry, że nie odpowiedziałem od razu. Nieraz odpowiem w ciągu kilku minut, a nieraz dzień przeleci tak szybko, że się nie zdąży. ;-)

Na o2 nie sprawdzałem, ale jeśli konto jest ustawione na pop3, to powinno działać.

Pytanie, czy wszystko było ustawione tak, jak opisałem tutaj:?

https://www.cyfropolis.pl/help-sb4-2012-odbieranie-maili-z-haslami210/

czyli np:

W kolumnach tabeli, wpisujemy dla skrzynki na onet.pl:

host: pop3.poczta.onet.pl

login: pełny adres email (np: jankowalski123@onet.pl)

hasło: hasło do skrzynki email

port: pop3

pozdrawiam

Grzegorz

Ja nie biorę pieniędzy za bazę, tylko za dostęp do wspólnej bazy. Idea była taka, że wszyscy użytkownicy biorą udział w aktualizowaniu bazy, przez co staje się ona w coraz większym stopniu adekwatna do rzeczywistości.

Ale to od użytkowników zależy stan bazy, od tego czy są aktywni, czy nie. Teoretycznie, gdyby dużo osób widząc niezgodność opisów, np. inny rodzaj skryptu, poprawiało daną właściwość katalogu, to baza stawałaby się coraz lepsza. Ale ludzie są jacy są. Za 29 zł brutto na rok chcieliby mieć wyłożoną na talerz super bazę adresów. Niestety za takie symboliczne pieniądze nie można tego mieć.

Yeden, jeśli jesteś z takiego stanu rzeczy niezadowolony i czujesz się oszukany, bardzo Cię proszę o przysłanie mi swojego nr konta, abym mógł zwrócić Ci pieniądze.

I chyba zrobię ankietę wśród użytkowników bazy, czy dalej kontynuować ten eksperyment. Jeśli większość będzie miała podobne odczucia jak twoje, to zamknę dostęp, zwrócę im pieniądze i tyle. Bo nie opłaca mi się mieć niezadowolonych klientów.

pozdrawiam

Grzegorz

I chyba zrobię ankietę wśród użytkowników bazy, czy dalej kontynuować ten eksperyment.

Może to i dobry pomysł? Jeśli chodzi o jakiekolwiek opinie zazwyczaj inicjatywę przejawiają osoby niezadowolone z czegoś. Jak powszechnie wiadomo ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności