Skocz do zawartości

SEO bohater

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Tak, to ta nieszczęsna icaptcha, której nie wyświetla IE. Na razie nie mam na to rozwiązania, tzn. mam teoretycznie, ale jeszcze nie wdrożyłem. ;-/

no właśnie dziwne to jest, bo raz się wyświetla a raz nie. W moim odczuciu częściej się jednak wyświetla

I jak udało się coś zrobić z tą captcha? Bo problem jest już od dość dawna, a akurat te katalogi są warte ręcznego dodania i trochę bez sensu otwierać je firefoxem i kopiować pola z seobohatera.

Witam

Na razie nic nowego do sb4 nie zrobiłem, bo chciałbym zakończyć najpierw pierwszą wersję beta nowego programu i nie chcę mieszać. Zrobiłem tylko kilka poprawek i opcji w edytorze.

Niedługo udostępnię kolejną wersję edytora i wersję demo nowego programu.

Sorry za małe zatrzymanie się w rozwoju sb4 - chociaż pośrednio nadal ten rozwój trwa, bo niektóre rzeczy z nowego programu przerzucę może do sb4, np. lepsze sprawdzanie wpisów w katalogach.

pozdrawiam

Grzegorz

Jasne, że nikt nie oczekuje by program za tą kwotę był co chwilę ulepszany - w zasadzie miałem na myśli tylko te 2 poprawki - żeby capche się wyświetlały (update który robiłem do ie10 tego nie poprawił) i zeby pola nowo dodane były dziedziczone i z automatu przypisywane do projektów - teraz to działa trochę losowo - mam katalog gdzie pola mają inną nazwę, dodaję ją do projektu ale od razu się dane nie pojawiają w tym projekcie tylko musze przeładować listę katalogów - a globalne dodanie nowego pola działa tylko dla nowo tworzonych projektów, więc traci to sens i pozostaje często klepanie jak w zwykłej przeglądarce kopiuj wklej.

• 3 tygodnie później...

@ SEO-Admin

W sumie zbocze troszkę z tematu, ale zapytam.

Nie zastanawiałeś się nad napisanie półautomatu do zakładania profili i postowania po forach?

Wiem, wiem… powiesz, że do tego istnieje Xrummer. A coś skromniejszego na polski rynek chyba warto było by stworzyć? Zasada działania podobna do narzędzia SEO Bohater. Przykładowo wgrywam sobie listę for internetowych , zakładam na nich półautomatycznie profile (tutaj program pomaga mi przy wypełnieniu pól formularza rejestracji), zapamiętuje wszystkie dane i w dalszej kolejności pisze post z linkiem. Po napisaniu program zapamiętuje dane do profilu, co by można było ewentualnie w przyszłości do niego wrócić i napisać kolejny post. Następnie przechodzę do kolejnego forum i znów zakładam profil…itp.

To byłoby narzędzie do "kontrolowanego" spamowania na "wartościowych" forach internetowych.

Oczywiście oprócz samych właściwości SEO byłaby jeszcze jedna korzyść, zastosowanie w marketingu szeptanym.

Proszę wybaczyć, że napisałem troszkę nie na temat tego wątka.

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Do tego właśnie między innymi będzie Siewca.

Tak, czytałem o tym programie. Pobrałem nawet wersje beta jak dobrze pamiętam w sobotę. Zastanawiałem się, czy w tym czy może w wątku o siewcy napisać zapytanie o półautomacie do for. Jeżeli siewca będzie mieć więcej skryptów for (widzę tylko jak narazie skrypt vBulletyin), chętnie go kupię :)

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

• 9 miesięcy temu...

Witam, da radę poprawić bug w SBEdytorze?

Problem polega na ucinaniu np. "pl" w wygenerowanych tekstach w momencie kiedy anchorem jest adres domeny.

Przykładowy tekst:

Więcej informacji na <a href="https://www.domena.pl">www.domena.pl</a>

lub

Więcej informacji na #1{www.domena.pl}

(a w linkach)

#1<a href="https://www.domena.pl">{www.domena.pl}</a>

Taki tekst generuje:

Więcej informacji na www.domena.

Czyli zjada "pl"

Wersja SB4 Edytor 3.2i

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności