Skocz do zawartości

Duża liczba linków

Kubos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 3 dni temu dostałem od Google taką oto wiadomość:

Googlebot napotkał błędy podczas indeksowania Twojej witryny https://www.bh90210-forum.pl/.

Googlebot natrafił na niezwykle dużą liczbę linków w Twojej witrynie. Może to oznaczać problem ze strukturą adresów URL w witrynie. Googlebot może bez potrzeby przeszukiwać mnóstwo poszczególnych adresów URL, które prowadzą do identycznej lub zbliżonej treści. Może również przeszukiwać części witryny do tego nieprzeznaczone. W związku z tym Googlebot może zwiększać obciążenie łącza lub mieć problemy z zaindeksowaniem całej zawartości Twojej witryny.

Więcej informacji na ten temat

Oto lista przykładowych adresów URL, generujących potencjalne problemy. Ta lista może jednak nie obejmować wszystkich problematycznych adresów URL na Twojej witrynie.

I linki do zwykłych tematów na forum itp.

Dodam, że mam również filtra od jakiegoś czasu. I co ja mam z tym zrobić? Bo te ich wskazówki, to niewiele w moim przypadku mówią.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności