Skocz do zawartości

Wypłaty z NameDrive

spm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy i nie do końca wiem czy zamieściłem temat w dobrym dziale jeśli nie to proszę moderatora o przesunięcie go do właściwego działu.

Mam takie pytani do osób korzystających z ND. Otóż ostatnio uzbierało mi się trochę $ na wypłatę powiedzmy 20,34. No i po miesiącu ND planowo zrealizował wpłatę na moje konto w paypalu. "Problem" w tym, że zamiast jednego przelewu zrobił mi dwa. Pierwszy na kwotę zawyżoną, 20,37, a po 4 sekundach wysłali kolejny tym razem już z dokładną kwotą. I tak oto od chyba 2 miesięcy zamiast 20,34 na moim koncie jest 40,71. Póki co nie wycofali mi żadnego z tych przelewów, myślicie że jeszcze to zrobią czy już raczej spokojnie mogę te pieniądze wypłacić? No i drugie pytanie, to jakiś błąd w ich systemie płatności, standardowy sposób działania, jakaś promocja o której nie słyszałem czy może jeszcze coś innego?

Z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności