Skocz do zawartości

zmiana domeny

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam będę nie długo zmieniał domenę ze starej na nowa bo coś czuje ze Google dało mi filtr, bo od dłuszczego czasu obserwuje moja domenę i pozycje, pozycje nie idą i nie chcą iść w gore stoi w miejscu prawie cały czas, czasami nie raz coś się ruszy do przodu ale słabiutko, i teraz moje pytanie jak podepnę nowa domenę i przekierowanie zrobię ze starej na nowa to czy to nie będzie robiło jakiś komplikacji, i czy po podpięciu nowej domeny wystarczy tylko dodać nową domenę do google i nic więcej nie robić przez jakiś tam czas bo mam na forum 52 tys postów to chwile potrwa zanim Google zindeksuje moje forum, a chce zrobić to jak najbardziej delikatnie żeby nie wyłapać znów filtra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności