Skocz do zawartości

dodajcie do filtrów

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Dodajcie do filtrów domene: inwestycje24.com - wali każdą subdomenę z tym samym opisem. Tylko anchor zmienia.

domena mejlowa: inexu@seolider.pl

bes sęsu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Koleś cały dzień bombarduje Freeglobsy. Mnóstwo tego jest od odsiewu.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

właśnie poleciał do filtów cała domena :D mnie to nie boli ;) ale idiotów nie sieją :)

DELETE
FROM tablica
WHERE `url` LIKE '%inwestycje24.com%'

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

chciałem potestować skuteczność moich dodawarek...

dodawanie "normalnych stron" daje ponad 90% skuteczności zarówno dla indexu jak i freeglobes, ale przy tej ilości dodanych stron trochę sobie zajechałem serwer:)

na dziś już koniec

bombardowanie indexu chyba nie ma sensu, większość jest jednak uważnie moderowana, z freeglobes to inna historia(ale nie wiem jeszcze ile jest moderowanych a ile nie)

no widzisz ... i ci sie dostało ode mnie ;]

zaliczyłeś kiepski występ.

no widzisz ... i ci sie dostało ode mnie ;]

zaliczyłeś kiepski występ.

sporo linków jednak dodało więc generalnie z dodawarki jestem zadowolony, szkoda tylko, że katalogów na skrypcie indexu jest tak mało:/

Hmm... www.seolider.pl/oferta.html

strona w przebudowanie za 1-2 dni powinna być nowa, proszę tej nie krytykować;)

ja szybciutko dodałem domeny ale jak wiesz wszystkie IU prowadzone przeze mnie są moderowany - nie wszystko sie przeźlizgnie. Chyba że poczekasz aż połówka zacznie wpisy akceptowac wiec moze wtedy ;P

Nie spotkałem się z polskim nie moderowanym freeglobes, robisz adminom nie potrzebną robotę ;)

pierwszy z brzegu - https://katalogstron.sklepy-online.com/

trochę może przesadziłem, mogłem dodać tak z 30 wpisów i zobaczyć jak będzie ze skutecznością. Samo dodawanie działa dobrze ale są jeszcze pewne problemy z wyszukiwaniem kategorii, jak zostanie to poprawione to nikt z Was nawet nie zobaczy, że to z dodawarki:)

a tymczasem prawdziwych moderatorów przepraszam za niepotrzebną robotę (jak ktoś zna mysqla to jest to 30 sekund roboty)

ja szybciutko dodałem domeny ale jak wiesz wszystkie IU prowadzone przeze mnie są moderowany - nie wszystko sie przeźlizgnie. Chyba że poczekasz aż połówka zacznie wpisy akceptowac wiec moze wtedy ;P

Do paru wpisów dodałem długi opis i te przeszły bez problemu przez moderacje

ps. Nikt jeszcze przede mną nie napisał dodawarki do Indexu?? Myślałem, że dodawarki to powszechna rzecz:)

u mnie 0,4sekundy ;)

Kolego, czy Ciebie czasem nie popie***ło ?

Weź się do roboty a nie utrudniasz tylko innym. Albo stwórz sobie listę niemoderowanych i tam dodaj sobie te bedziewne wpisy. Więcej syfu się chyba nie dało.

Edit:

Niech ktoś podeśle mi IP tego Pana, taka prośba do Was.

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności