Skocz do zawartości

BestDance.pl forum taneczne

kromka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o ocenę(głównie pod kątem SEO) mojego forum tanecznego www.bestdance.pl

Od razu mówię, że nie łamię tego zapisu

Nie dawaj do oceny standardowych for typu phpBB, IPB, vB itp.

To nie jest już standardowy phpBB3. Zmodyfikowałem skrypt tak, aby był bardziej przyjazny SEO. Proszę o ocenę i ewentualne uwagi co jeszcze zmienić.

Pozamieniał bym miejsca w tytule i wywalił tekst "zobacz temat". Temat na początek a nazwa forum na koniec. Dziwne keywordy masz np "Klasyczny, Taniec, Czyli, Balet" co ma "czyli" do treści strony? Albo "our, passion, Dance, For, temat, Taniec, współczesny, Zobacz".

Co do pierwszego to masz rację :P postaram się to w najbliższym czasie zmienić.

Co do słów kluczowych to są one generowanie automatycznie(aby uniknąć powielania się słów kluczowych) na postawie nazwy i opisu działu oraz nazwy tematu. Wiem, że nie jest to idealne rozwiązanie ale to chyba lepsze niż ustawić te same słowa kluczowe dla każdej podstrony forum. Masz może lepszy pomysł jak to rozwiązać?

Ps. Wielkie dzięki za pomoc ;) Czekam na dalsze wskazówki.

Sorry, ale kiedy widzę kolejne "klepnięte" forum phpBB to od razu z niego wychodzę :(

Jak znajdziesz chwilę czasu, pomyśl nad grafiką - muzyka i taniec - świetny temat na grafikę :P

Praktycznie bez ograniczeń - od klasycznego spokoju po zwariowaną abstrakcję - cała paleta ;)

Pozdrawiam B)

z tym punktem regulaminu sie nie zgodze - nie wchodzilem jeszcze na to forum, ale mimo gotowych skryptow itd... fora tez mozna oceniac i mozna je robic lepiej i gorzej

wiec dla mnie ten punkt regulaminu jest ten tego :P - jako osoby interesujacej sie forami

• 2 tygodnie później...

Mam jeszcze takie pytanko. Czy Jeżeli umieszcze w stopce link w takiej formie:

<a href="adreststrony" title="jakis tytul"><b>tekst</b></a>

To czy taki link może zaszkodzić mojemu forum? Bo słyszałem kiedyś że takie linki zabierają cześć PR i obniżają pozycje w google. Czy to prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności