Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym wildcardem trzeba pomyśleć, ew. o grupowaniu takich stronek "w jednym wildcardzie" - bo jak mówię, dodam z 30 grup po 300 domen i się pogubię, a tak na prawdę - mnie chodzi by te domeny indeksowały kolejne. Więc niekoniecznie chce mieć ich 9000 w panelu.

A może wyjściem byłby dla nich oddzielny panel?

My np. stosujemy kilka panelów w zależności od rodzaju i jakości zaplecza.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Aktualnie wszystko wskazuje na to, że na razie każda strona na wildcardzie będzie widoczna w panelu jako oddzielna strona.

Jak montowałem linksystem na stronach z wildcardem to dawałem do panelu tylko stronę główną. Skrypt losował linki na każdej z podstron linki, z tymże na każdej stronie głównej były te same linki (pewnie analogicznie by było jakby podstrony miały taką samą nazwę).

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Dokładnie tak jest jak piszesz. Aktualnie skrypt przechowuje w bazie tylko linki względne (bez nazwy domeny). Dzięki temu np. po przeniesieniu domeny przez 301 linki nadal wyświetlają się tak samo tylko pod inną nazwą domeny. I to jest temat, nad którym musimy się zastanowić w przypadku wildcarda, bo tu system uzna to za nową domenę.

logosc.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Do nowej wersji proponuje:

-exportowanie adresów z linkami z każdego projektu (pingowanie)

-wtyczka do wordpressa do stron zapleczowych

No i Kiedy będzie nowa wersja Panie Radku?

Co do Radka to wiem że wolno działa. Raz miałem awarie z moim LS na serwerach. I zrobili to co prawda 2-3 tygodnie potrwało to ale zrobili. Teraz pewnie trochę jeszcze poczekamy.

Co do nowości w LS 2 wydaje mi się że nie ma sensu zajmować się tu adresami wildcardem. Grupowanie domen na pewno by się przydało. Import z listy adresów. No i obiecana wersja light.

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

Witajcie.

Nie było mnie, byłrm na konferencji SilesiaSEM - polecam wszystkim gorąco.

Co do LS ostatenie nowa wersja pojawi się do końca miesiąca.

Komunikat 110 świadczy o tym, że Panel nie mógł zanleźć serwera - bład komunikacji polegający na tym, że np. serwer jest niedostępny. Czy komunikat pojawia się sporadycznie czy co próbę synchronizacji?

Pozdrawiam.

logosc.png

Wygląda to jak problemy z DNS na tym hostingu, na którym masz Panel. Czy te zapleczówki są na tym samym hostingu co Panel?

Spróbuj tak:

postaw drugi panel na innym hostingu (najlepiej na takim, na którym nie ma stron, które Ci się nie synchronizują) i spróbuj podpiąć taką stronę z błędem. Jeżeli Ci się zsynchronizuje to jest to problem z Hostingiem. To, że subdomeny Ci też się nie synchronizują jest w tym przypadku uzasadnione.

logosc.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności