Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ciekawa sprawa. Ja pisałem pare wątków temu że Radek dotrzymuje obietnic, różnie to bywa z czasem wykonania, ale przynajmniej w moim przypadku dotrzymał realizacji zadania . Co do problemu to myślę że nie potrzebnie pochopnie deklaruje datę wydania nowego softu o ile pamiętam to pierwszy termin miał być około marca, kwietnia. Więc troszkę długo już czekamy i nie dziwi mnie irytacja niektórych.

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

• 3 tygodnie później...

No to Radek po męsku. Kiedy możemy spodziewać się nowej wersji? A i jeszcze myśle że dość ważna rzecz już kiedyś o tym pisałem. Uważam że dla wielu użytkowników LS kluczowa. Otóż aby linki z danego projektu nie pojawiały się na tych samych stronach i podstronach. Czasem miałem sytuacje gdzie miałem po 3 linki prowadzące do tej samej strony tylko z innymi anchorami. Wydaje mi się że to troche marnotrastwo zaplecza. Aby tego uniknąć musze dodawać anchory ręcznie do każdej strony w LS. A przeciez nie o to chodzi.

Strony które Cię zainteresują konsultantka.net.pl

:D

No to po męsku ;)

Właśnie dzień i noc siedzę nad nową wersją i koduję. To aktualnie mój najwyższy priorytet. Jak tylko skończę i przetestuję dam znać. Zmian jest bardzo dużo, choć nie wszystkie widać na pierwszy rzut oka. W nowej wersji ma być uwzględniaonych większosć zgłoszonych "braków" w funkcjonalności.

Ile jeszcze czasu? Mam listę zadań do wykonania i kieruję się raczej listą niż oddawaniem na czas. Wiem, że to trwa, ale nie chcę oddać bubla. Powiedzmy 2-3 tyg i będzie dostępna.

Co do powielania linków - którą wersję LS masz na zapleczach. Bo ten problem był już chyba "załatwiony" w ostatniej wersji. A jeżeli nie, to na pewno uwzględnia to ta na środowisku developerskim.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 1 miesiąc temu...

obecnie testowana jest wersja 2.0.

Mamy nadzieję, że we wrześniu będzie dostępna dla wszystkich.

Instalacja będzie znacznie uproszczona.

Cena wersji 2.0 będzie nieco wyższa od obecnej - oczywiście będzie możliwa aktualizacja (bardzo prosta).

Czy aktualizacja (updajt) będzie dotyczyła również panelu centralnego Linsystem, chodzi o bezpieczne zachowanie linków na zapleczu, i oczywiście możliwością ich kasowania ?

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Witajcie.

Pełną listę zmian podamy wraz z odsłoną nowego produktu. Już tu i ówdzie podaliśmy, że będzie monitoring pozycji oraz mała i prosta instalacja. Ale zmian będzie dużo więcej. Dodam, że większość zgłoszonych wniosków w tym wątku o nową funkcjonalność została uwzględniona.

Przez cały czas dbamy o to, żeby każda wersja Linksystemu działa poprawnie z najnowszą i tak będzie i tym razem. Zatem instalacja nowego Linksystemu nie zaburzy pracy aktualnie pracujących stron i linki pozostaną na swoich miejscach. Aktualicacja będzie dotyczyć zarówno Panela Centralnego jak i stron zapleczowych.

Od 4 tygodni bardzo intensywnie kodujemy, w tej chwili robione są testy wewnętrzne i nanoszone są ostatnie poprawki.

Pozdrawiam serdecznie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 3 tygodnie później...
Witajcie.

Pełną listę zmian podamy wraz z odsłoną nowego produktu. Już tu i ówdzie podaliśmy, że będzie monitoring pozycji oraz mała i prosta instalacja. Ale zmian będzie dużo więcej. Dodam, że większość zgłoszonych wniosków w tym wątku o nową funkcjonalność została uwzględniona.

Przez cały czas dbamy o to, żeby każda wersja Linksystemu działa poprawnie z najnowszą i tak będzie i tym razem. Zatem instalacja nowego Linksystemu nie zaburzy pracy aktualnie pracujących stron i linki pozostaną na swoich miejscach. Aktualicacja będzie dotyczyć zarówno Panela Centralnego jak i stron zapleczowych.

Od 4 tygodni bardzo intensywnie kodujemy, w tej chwili robione są testy wewnętrzne i nanoszone są ostatnie poprawki.

Pozdrawiam serdecznie.

Jak idzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności