Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę zatem o rejestrację na stronie https://www.linksystem.org i przesłanie mi nazwy użytkownika, na którym się zarejestrowaliście na adres office[at]ad-media.pl wraz z loginem na PiO.

Do tego kona (w linksystemie) zostanie przypisana czasowa licencja.

Pozdrawiam,

Radek.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

"W przypadku aktualizacji automatycznej wybierz opcję "ustawienia" i określ parametry automatycznej aktualizacji."

Może to i głupie pytanie... ale gdzie jest ta opcja? Męczę się od 20min z aktualizacją ręczną (cały czas jakieś problemy z chmodami... a po errorze trzeba pzywracać pliki i zaczynać zabawę od nowa, bo wywala błąd w katalogu tmp) i mam powoli dość :|

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witaj.

W wersji aktualnej istnieje tylko aktualizacja ręczna. Daj mi tel na PW to postaramy się przejść przez to. W zasadzie LS nie wymaga jakichkolwiek innych specjalnych ustawień jak inne skrypty, które się samo aktualizują. Jeżeli natomiast nie może nadpisać sam swoich plików - no to się nie zaktualizuje i jest to raczej logiczne.

Zatem czekam na info i pozdrawiam.

P.S.

Właśnie generuję licencje testowe, za chwile je dostaniecie. Gdyby ktoś jeszcze chciał to proszę o kontakt.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

To jeszcze zapytam czy można kupić LS, ale bez subskrypcji + aktualizacje ? Coś podobnego jest w omniamax, ale cena mnie przeraziła ;)

Niestety nie ma takiej możliwości.

Subskrypcja roczna to ~120zł netto/rok - to minimalna kwota na utrzymanie wysokiej jakości oprogramowania.

Polecam miesięczny okres testowy - przekonasz się dlaczego LS jest dużo lepszym rozwiązaniem od omni i dlaczego 120zł rocznie to grosze na subskrypcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności