Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

kolejna lista pytan, mam nadzieje ze ktos w koncu sie zmotywuje zeby mi na nie odpowiedziec

soft wydaje sie ciekawy ale za to support do softu lepiej pozostawic bez komentarza

6. gdzie mozna edytowac liste botow

jest napisane ze w menu Konfiguracja->sygnatury robotów

ja nigdzie czegos takiego nie moge znalesc

7. dodalem kilka stron zapleczowych, pododawalem anchory, projekty itp

Za jakies dwa dni wchodze w menu->linki

widze ze jakies liki sie tu pojawily

problem jest w tym ze gdy wchodze na strone gdzie ten link niby ma byc to tego linku tam nie ma

sytuacja ta wystepuje zawsze gdy typem linku jest kod html (na wszystkie wylosowane linki typu html ktore tam widze, zaden nie pojaiwa sie na stronie zapleczowej)

w przypadku gdy sprawdzam linki zwykle to w wiekszosci pojawiaja sie na stronie zapleczowej

dodam tylko ze cron dziala, synchronizacja tez sie odbywa, gdy wlacze opcje "Pokaż wszystkie pozycje" w menu->strony to na stronie zapleczowej jest wszystko ok

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

jak do tej pory support nadal spi

czy ktos moglby odpowiedziec na 7 pytanie (które jest w poprzednim poscie)

czemu mimo iz w panelu centralnym pokazuje mi ze zostaly przydzielone linki, to gdy wejde na zaplecze to tego linka tam nie ma (tyczy sie to w wiekszosci przypadkow dla linka typu kod html)

Witam serdecznie, odpowiedzi poszły na maila.

@Salab: błąd 1000 oznacza często, że strona właśnie się synchronizuje lub komunikacja ze stroną została zerwana podczas synchronizacji. Dopiero permanentne wyświetlanie tego statusu dla strony zapleczowej świadczy o jakimś problemie. Najcześciej jednak jest to prolem z chwilowym lub permanentnym przeciążeniem hostingu, na którym znajduje się synchronizowana strona zapleczowa.

Przy okazji: błąd -200 z reguły oznacza błędną instalację. W takim przypadku najlepiej jest przeprowadzić instalację LS ponownie na stronie zapleczowej. Wtedy:

- należy usunąć stronę zapleczową z panelu LS

- usunąć wszystkie pliki ze strony zapleczowej poza: linksystem.php i server.php

- ponownie dodoać stronę do systemu

Usunięcie strony jest konieczne, bo w innym przypadku system traktuje stronę zapleczową już jako istniejącą i nie próbuje jej od nowa przeinstalować a jedynie zaktualizować.

@gargamel: tak jak pisałem w mailu sprawdzimy tę systuację i jeżeli wynika to z błędu LS to zatakmy to przy najbliższej aktualizacji, która niebawem się pojawi - nie dojdzie w niej za dużo nowej funkcjonalności a raczej kosmetyka (taka jak ta).

Pozdrawiam serdecznie,

Radek.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 4 tygodnie później...

Witam,

od kilku dni próbuję dodać nową stronę do panelu i otrzymuję komunikat: HTTP/1.1 500 Internal

Server Error. Moje konto hostingowe na którym mam zawieszony panel zaliczyło kilkanaście dni temu "pada" i podejrzewam że support pozmieniał mi uprawnienia plików. Może tutaj ktoś mi odpowie jakie uprawnienia ustawić dla których plików aby zlikwidować problem ?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

czy są juz jakies plany co do nastepnej aktualizacji ?

to co by mi sie najbardziej przydało w LS to

- mozliwosc przypisywania anchora do kilku pozycji np mam na stronie 5 pozycji i dany anchor chcialbym przypisac do 3 z nich, obecnie jest mozliwosc przypisania anchora tylko do jednej pozycji lub do wszystkich

- mozliwosc przypisania stron do grup i pozniej przydzielanie zarowno grup jak i stron do projektow

• 3 tygodnie później...

Nowa wersja LS 2.4 już jest w ostatnich fazach testów i będzie "na dniach" - myslę, że

do piątku powinna być dostępna.

Co nowego:

- poprawione sprzwdzanie PR

- dołożone grupowanie stron (zgodnie z Twoją sugestią)

- lepsza kompatybilność z php 5.3

- poprawione dodawanie stron z bazą typu mysql

- możliwość ograniczenia, aby do jednej strony tylko raz została dodana taka sama fraza (z np. dwoma różnymi linkami)

Pozdrawiam,

Radek.

logosc.png

dzieki za info

przydałaby sie jeszcze opcja, ktora umozliwiałaby ile dokladnie ma zostac dodanych linkow

chodzi mi o ls->anchory->edycja anchora

i tam jest opcja "Limit stron"

czy nie mozna by tam wprowadzic aby w tym select była mozliwosc wybrania wartosci przynajmniej co 10

inna propozycja

czy nie mozna by zrobic zeby anchor mozna przypisac do kilku pozycji np do 2 lub 3 itp (bo teraz mozna albo do wszystkich albo do jednej)

przy okazji, jest tam tez taka informacja przy limicie stron

Górna granica wszystkich stron, do których zostanie dodany anchor

czy tu chodzi o strony zapleczowe czy o normalne strony/podstrony ?

Dodałem linksystem na wordpresie z mapowaniem domen.

Rozpoznaje wildcarda, w pliku config zapisuje różne domeny i dodaje tabele w bazie. Niestety losuje anchory i linki tylko do pierwszej znalezionej domeny. Reszty nie rusza.

Miał ktoś z tym problem już? Jakieś pomysły?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

• 2 tygodnie później...
Dodałem linksystem na wordpresie z mapowaniem domen.

Rozpoznaje wildcarda, w pliku config zapisuje różne domeny i dodaje tabele w bazie. Niestety losuje anchory i linki tylko do pierwszej znalezionej domeny. Reszty nie rusza.

Cześć verSuS,

odezwij się jeszcze raz do mnie proszę, mi wygląda na to że wszystko działa, ale mogę się mylić, będziemy to jeszcze sprawdzać.

Właśnie wyszła nowa wersja LS 2.4.

Posiada dodatkową funkcjonalność (tak, jak pisałem wcześniej) dodatkowo poprawnie sprawdza site stron.

Tym razem należy zaktualizować panel plus strony zapleczowe.

Dla nieiwych:

- poprawione sprzwdzanie PR

- poprawione sprawdzanie SITE

- dołożone grupowanie stron

- lepsza kompatybilność z php 5.3

- poprawione dodawanie stron z bazą typu mysql

- możliwość ograniczenia, aby do jednej strony tylko raz została dodana taka sama fraza (z np. dwoma różnymi linkami)

Pozdrawiam,

Radek.

logosc.png

• 3 miesiące temu...

Witam,

wyszła aktualizacja LinkSystem Stealth2 - 2.5

Eliminuje ona dwa główne problemy:

1) sprawdzanie site stron zapleczowych

2) poprawiony monitoring pozycji

UWAGA

Ostatnio google zmieniło sposób wyświetlania wyników: aktualnie ZLICZA WSZYSTKIE KLIKI z wejść z wyników organicznych.

Aby się o tym przekonać proszę wyłączyć JavaScript na przeglądarce i dokonać wyszukania jakieś frazy.

Wszystkie kliki w wyniki wyszukiwania w tej chwili przechodzą przez google przez przekierowanie:

gdy najedziemy na jakiś wynik nie mamy linku wprost do witryny a do coś ala to:

https://www.google.pl/url?url=https://www.li...votDYGmK80KFfGA

zatem kilki idą przez przekierowania!!! - Gogole zlicza wszystkie kliki - ciekawe co z tego wyniknie.

AUTOPROMOCJA

mimo fali banów na SWLe nie znany mi jest przypadek, aby jakakolwiek strona dostała bana za to, że jest na niej LS - Linksystem w dużej mierze chroni strony przed banami (w strosunku do otwartych SWLi).

logosc.png

• 3 tygodnie później...

Na jednej ze stron zapleczowych, po wykonaniu uaktualnienia do wersji 2.5, wyskoczył komunikat "respose checksum error" , -1001 Błędny status: -1001 - (linksystemInterface) (getConfig).

Strona już się nie synchronizuje - wczesniej wszystko było ok. Co może być powodem tego problemu?

Z góry dzieki za info:)

nadal wystepuja bledy, ktore sa juz od dawna i ta aktualizacja rowniez ich nie naprawiła

1. nadal wystepuje problem ze sprawdzaniem site dla niektorych domen, wystepuje to najczesciej przy stronach ktore maja site<10

z tego co udalo mi sie dowiedziec to problem wystepuje w wyrazeniach regularnych, które wyciagaja tą informacje. problem dotyczy najprawdopodobniej pliku reg_exp.php

2. w systemie powstaly grupy stron, bardzo jest to przydatne, jednak jest z tym problem

np tworze projekt do ktorego przypisana jest grupa stron

oraz stworzony jest anchor do ktorego przypisany jest projekt

i teraz chcąc dodać link ręcznie do jakiejs strony, która jest w tej grupie stron, która jest przypisana do projektu dostajemy informacje

Błąd: Brak anchorów do przydzielenia. Zdefiniuj anchor w systemie lub przypisz stronę do projektu z przydzielonymi anchorami

jesli dodam tą strone do projektu normalnie nie jako grupa stron to wtedy tego problemu nie ma

3. przy niektorych stronach podczas proby aktualizacji jest info

Fatal error: Class 'linksystem_helper' not found in *************/include/txtdb/txt-db-api.php on line 42

czy mozna prosic support aby to jak najszybciej poprawic, dla osoby, która to pisała to jest max 1-2 godz

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności