Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przeoczyłem tego maila.

Oczywiście, że system jest rozwijany.

Oto nowości jakie chcemy dodać w nowej wersji:

Przede wszystkim automatyzacja:

1. Możliwość pingowania wprost Linksystemu - wtedy linksystem automatycznie tworzy wpisy w projekcie (link-anchor). Idealna opcja do automatycznego podlinkowywania wpisów w katalogach i preclach, działa np. z Publikerem (przetestowane) - dodanie wpisu w katalogu i wypingowanie wpisu do linksystemu automatycznie podlinkowuje wpis przez linksystem - ta opcja jest już w pełni zaimplementowana. Dużo opcji konfiguracyjnych. Patrz punkt 4 - te 2 mechanizmy bedą same nam pilnować, aby linksystem nam się nie zapychał i posiadał linki tylko do aktywnych precli lub katalogów.

2. Możliwość pobierania map serwisu w postaci sitemap.xml przez cron - pobranie mapy będzie mogło automatycznie pingować wpisy z mapy np. do google (to dobre rozwiązanie dla serwisów, które same się nie pingują) a dodatkowo linksystem sam będzie mógł podlinkować wszystkie wpisy danego serwisu lub tylko ich częśc zgodnie z nałożonym filtrem - idealna opcja np. do longtaila i sklepików internetowych, gdzie często zmienia się asortyment - linksystem sam pobierze nową mapę i podlinkuje wpisy. W trakcie implementacji

HIT!!!

3. Pracujemy nad możliwością współdzielenia zaplecza między posiadaczami linksystemu - będzie można wypożyczać sobie nawzajem zaplecza (konkretnie dane pozycje linków na stronach zapleczowych) - dzięki temu będzie można tworzyć zamknięte enklawy pozycjonerów - to w zaawansowanym już stopniu zostało zaimplemetowane.

Będzie to działać w ten sposób, że w panelu linksystemu bedzie tworzyć się użytkownika z hasłem i do niego przypisywać dane pozycje linków na danych stronach zapleczowych. Inny pozycjoner dostaje od nas użytkownika i hasło oraz listę stron zapleczowych i na podstawie tych danych dodaje te strony do swojego panela. W ten sposób w jednym, swoim panelu będzie widzieć swoje strony swoje i obce i działać w jednolity sposób na tych stronach zapleczowych. Oczywiście będzie widzieć tylko swoje linki i anchory przydzielone do strony obcej, nie będzie widzieć linków innego pozycjonera.

No i usuwamy znane bugi.

Kiedy nowa wersja?

Cały czas trwa implementacja i testy - nie śpieszymy się, aby nie popsuć - popsucie może kosztować zbyt dużo. Ale myślę, że za 2-3 tyg. będzie nowa wersja.

Pozdrawiam.

DODANE:

4. Linksystem ma mieć możliwość sprawdzania, czy istnieje dana podstrona z danym linkiem i jeżeli taka nie istnieje - bedzie usuwać link do podstrony z systemu. Sprawdzanie automatyczne w cronie. Idelana opcja do usuwania niekatywnych linków do wpisów w katalogach - gdy dany katalog znieknie, dostanie bana lub zostanie usunięty z niego wpis do klienta, linksystem sam zdejmie link do podstrony - dzięki temu nie będzie trzymać zbędnych linków do katalogów obcych - w kolejce do implementacji.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Ja odpisze bo z tego co widzę radka niema a ja jako zadowolony użytkownik z wieloletnim stażem coś wiem:)

@Nikosis niestety niema możliwości przetestowania ale ja ręczę ze system jest prosty miły i w 100000% spełnia swoje zadanie;) Ja korzystam od 3 czy tam 4 lat.. i nie zamienię na nic innego:) A ja do tego mam wtyczkę żeby włączyć wtyczkę i wignet i mam LS'a na wordpressie;) To już w ogole bajka;)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Ja odpisze bo z tego co widzę radka niema a ja jako zadowolony użytkownik z wieloletnim stażem coś wiem:)

@Nikosis niestety niema możliwości przetestowania ale ja ręczę ze system jest prosty miły i w 100000% spełnia swoje zadanie;) Ja korzystam od 3 czy tam 4 lat.. i nie zamienię na nic innego:) A ja do tego mam wtyczkę żeby włączyć wtyczkę i wignet i mam LS'a na wordpressie;) To już w ogole bajka;)

Ta wtyczka do WP to można kupić czy coś ? Zastanawiam się nad LSS tylko moje podstawowe pytanie jest czy podepnę wordpressy pod niego w jakiś sposób.

activist aka terrorist

• 3 tygodnie później...

Mam problem z tym systemem. Dodaje linki na stronach zapleczowych, ale nie importuje wszystkich do systemu. Liczba zaimportowanych linków ze stron zapleczowych jest trzy razy mniejsza niż liczba linków dodanych do stron. Jaka może być tego przyczyna ? Przez to wykazie linków, przy niekórych anchorach jest pokazane, że nie ma żadnego linku dodanego a w rzeczywistości jest (widać je choćby przy sprawdzeniu na ahrefsie).

• 5 miesięcy temu...

Witam poniewaz nikt z obslugi nie odpisal na maila a system siadl (licencja nie dziala), to podbijam temat rowniez tutaj, mam nadzieje ze Radek zauwazy:

Witam,

Link system przestal mi dzisiaj dzialac (licencja do 14-10-2013) informacja bledu:

Błąd: Brak wolnych licencji na Panel LinkSystem Stealth2. Zwolnij inną licencję lub zakup dodatkową licencję.

Błąd: Uwaga! Aktualnie panel nie został aktywowany. Do tego czasu panel nie będzie synchroznizować stron. Aby aktywować panel, przejdź do menu "Konfiguracja" a następnie dokonaj aktywacji.

Dane licencji:

Numer licencji: 1820-5A7B-340C

Data końca subskrypcji: 2013-10-14

Limit aktywnych paneli: 1

Liczba aktywnych paneli: 1

Prosilbym o pomoc bo nie synchronizuja sie strony...

Hej Radek,

Tak jak wysylalem dwa dni temu na maila niestety po kolejnym dniu od twojej recznej interwencji panel znowu sie deaktywowal :(

Mialbym prosbe zeby zerknac na to bo pol dnia podzialalo i padlo....

Strony mi sie nie aktualizuja juz od 24.09 wiec sprawa dla mnie robi sie naprawde pilna....

Z gory dzieki za pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności