Skocz do zawartości

Katalog stron do kwadratu!

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z przyjemnością ogłaszam, że powstał nowy katalog stron!

Katalog2.pl - Katalog stron do kwadratu!

Jest to płatny katalog stron oparty na nowym skrypcie SEOKatalog.

Katalog posiada 3 typy wpisów:

Wpis standardowy (2,00 PLN)

Ilość kategorii do których można przypisać stronę: 3

Koszt dodania strony: 2,00 zł

Wpis premium (9,00 PLN)

Ilość kategorii do których można przypisać stronę: 5

Wpis strony wyświetlany najwyżej w wybranych podkategoriach.

Koszt dodania strony: 9,00 zł

Wpis premium plus (18,00 PLN)

Ilość kategorii do których można przypisać stronę: 7

Wpis strony wyświetlany najwyżej w wybranych kategoriach i podkategoriach.

Koszt dodania strony: 18,00 zł

Są to ceny "startowe" - niedługo będą wyższe, także trzeba się spieszyć :)

W ramach testów i zachęcenia Was do dodawania wpisów udostępniam 5 darmowych kodów do wpisu standardowego:

KODPIO01
KODPIO02
KODPIO03
KODPIO04
KODPIO05

Czekam na uwagi, opinie i zgłoszenia o błędach i oczywiście zapraszam do dodawanie swoich stron :)

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kukis o czym ty mówisz ?

Katalog masakra? W porównaniu z Twoim ten katalog to cudo. Wiadomo, że z początku jego wartość SEO jest znikoma jednak gdy ktoś wkłada trochę pracy w przygotowanie katalogu(nie tylko instalacja skryptu i koniec) jest duża szansa, że nie zniknie on po kilku miesiącach z netu. Cena hm 2 zł normalny wpis myślę, że to nie tak dużo. W perspektywie czasu nabierze on większej wartości i wtedy to 2 zł nie pójdzie w błoto. Wygląd katalogu bardzo fajny :) Oby jak najwięcej takich katalogów na tym skrypcie.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Nawet nie potrafiłem przydzielić swojej strony do żadnej podkategorii. Jak już na siłę coś znalazłem to byl komunikat, żeby coś poprawić? A co? Nie zastanawiając się długo zamknęłem kartę z tym katalogiem...

Poza tym to jego piaskownica, wtrącać się nie będę...

Katalog masakra.

Ceny masakra.

Wartość SEO - masakra do sześcianu.

Ocena końcowa: totalna masakra...

ps. jedyny plus to wygląd :)

szkoda ze wakacje trwaja tak dlugo, bo bylo by cie mniej na tym forum, a moze neostrada jakiegos pada zaliczy ?

odnosnie katalogu www.katalog2.pl to wyglad oceniam 8/10 ale wartosc SEO 0/10, wg www.backlinkwatch.com masz "Your website has not backlinks to report. -- Go on .. and build backlinks first :) " wiec do roboty. Ceny dopoki nie uciulasz tych paruset BL tez powinny spac do bardzo ale to bardzo promocyjnych tj 0.5zl / 1zl / 2zl - jak ci wskoczy jakis PR i uzbierasz juz BL w tysiacach to podnies o 100%, zrobisz kolejny krok tj dzieisatki tysiecy BL to znowu o 50-100% az dojdziesz do cen docelowych, ale w tym momencie platnosc za cos takiego mija sie z celem

widac sporo wlozonej pracy, teraz tyle samo albo i wiecej w linkowanie no i powodzenia

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

bedzie filtr jak w morde strzelił za nietematyczne linki.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dziękuję za uwagi!

Informuję, że wszystkie darmowe kody zostały już wykorzystane.

Poprawiłem wyświetlanie komunikatów i już powinno być ok.

Co do wartości SEO katalogu - na razie wartość ta jest zerowa, ponieważ dopiero dziś rano katalog został opublikowany.

Jednak nie martwcie się.. z czasem nabierze on mocy :).

Myślę, że 2zł czy 9zł za dodanie strony do katalogu to nie jest aż tak dużo.

Kukis, a dla Ciebie darmowy kod za 9zł poszedł na PW, tak na zachętę.

Jakbyś miał jakieś problemy z dodaniem strony to pisz na maila :)

Jeśli macie jakiekolwiek uwagi, coś nie działa - piszcie.

Zapraszam do dodawania wpisów.

EDIT:

zgred, nie wymyślaj ;)

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Wygląda ładnie - z przyjemnością poobserwuję rozwój i może kiedyś dodam swoje stronki.

Póki co uwaga: literówka na pierwszej stronie - malutki błąd ale mnie rażą takie rzeczy, szczególnie gdy reszta jest ładna:

"Katalog zawiera 8 stron internetowych w 16 kategoriach i 59 podkategoriach temtycznych."

Tylko z opłata lekka przesada. 9zł wolę zapłacić na web-toolsie...

Zawsze możesz dodać standardowy wpis, nie premium :puknijsie:

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Wygląd bardzo fajny:) Respect za katalog. Tylko trochę trzeba poczekać aż nabierze wartości i dodać wpis :puknijsie: może pomyśl o jakiś promocjach bo wątpię , że ludzie będą dodawać wpis za sam wygląd:). Np weźmy polski-katalog.pl i porównajmy ich ceny i wartości katalogów ale mam nadziej że z czasem nabierze mocy i będzie warto dodać wpis. Pozdrawiam

Najlepszy jest ten tekst: Są to ceny "startowe" - niedługo będą wyższe, także trzeba się spieszyć -zianieeeeeeeeeeee:D:)

Bardzo fajny katalog, gratuluje nie powiedzialbym na pierwszy rzut oka po wejściu na stronę, że to seo katalog.

Brakuje mi jednej rzeczy.... wiem ze standardowo to bylo, a moze jest w seokatalog- mianowicie jak dodajesz juz wpis i wybierzesz np premium to owszem wyświetlają się 4 kategorie, ale nie pisze juz ze jest promowany na stronach kategorii itd. A czesc osob nie czyta regulaminów (np. ja ;))

Co do cen, tez dorzuce swoje 2 grosze.

Ktoś zainwestował w skrypt, domene, serwer i chce sobie to odbić.... ale chyba zdziabke przesadzil z cenami. Nie widze w platnosciach nic zlego sam je umieszczam w katalogach.... ale jak ktos podpowiedzial mi na poczatku mojej przygody z katalogami.... warto najpierw zdobyc troche linkow do katalogu jakis PR (co prawda nie ma on ogromnego znaczenia ) ale duzo ludzi na to patrzy (najwieksze domy mediowe przy umieszczaniu reklam na komercyjnych stronach tez biora to pod uwage :puknijsie:), zdobyc jakies wpisy i dopiero wprowadzić platnosci.

W sieci jest dużo katalogów z wysokim PR i dużą liczbą linków oferujących wpis za 3,66 zł. I jak narazie miałbym wybierać, wybrałbym ten za 3,66 zł.

Reguły w biznesie są jasne- zaczynając każdy biznes na początku musimy się liczyć z poniesieniem kosztów inwestycji, następnie są straty a dopiero po pewnym czasie zaczyna się liczyć zyski.

Udało mi się przez pół roku zdobyć PR=2 dla : Katalogowani.pl pewnie nie mam jeszcze kilkudziesięciu tysięcy BL , ale kilka tysięcy i myślę ze opłata 1,22 zł jest akurat, jak ktoś będzie chciał zyskać wartościowy link to doda , nie zechce to nie doda. Podobnie Linkowani.pl ma PR=2 ale tylko 2k BL więc dałem opłatę 0,66 zł.

A np. z tego co widziałem @Kukis nie pobiera żadnej opłaty w swoim katalogu.

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności