Skocz do zawartości

Katalog stron do kwadratu!

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja powoli sie biore za wyglad mojego paskuda na skrypcie generala ;)

ale Twoj fajnie wyglada - co do oplat - mam podobne zdanie jak Zgred - moze troche mniej restrykcyjne, ale podobne - na poczatku trzeba nalapac troche wpisow i sie przemeczyc - by to zaprocentowalo w przyszlosci

nie uwazam, ze jakakolwiek kwota jest zaporowa - bardziej chodzi o mentalnosc ludzi

to takie moje prywatne zdanie -a troszke z katalogami juz mialem stycznosci - zarowno jako ten co je robi, jak i do nich dodaje

a roznica pomiedzy 60 gr za wpis a 2,2 jest zerowa - najwazniejsza jest bariera zaplaty - co przy mlodych katalogach w polskich realiach jest trudne do przeskoczenia

perelka, czy tez nie wiekszosc zerknie na ilosc zaindeksowanych BL i PR - jak tego nie ma poleci dalej - PR i BL nalapiesz nawet mimo platnosci - ciezej z site

PS.

Kukis jak czytasz - prosze nie wypowiadaj sie w tematach, ktore Cie przerastaja

a moim zdaniem nie koniecznie te 2 czy 3 lata być darmowym, ale zgadzam się z tym, że katalog musi mieć sporo wpisów i trochę poistnieć aby być pewnym, że nie jest to katalog z nudów i sobie zniknie po jakimś czasie. może te 60 groszy czy 2 złote to nie majątek ale jak miało by się tak co chwile płacić za dodanie do katalogu, który zniknie po kilku miechach czy nawet tygodniach to można trochę kasy stracić, a przecież nie o to chodzi.

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 1 miesiąc temu...

Podpatrując Zgreda i jego katalog postanowiłem udostępnić 10 kodów na Wpis standardowy (2,00 PLN) w Katalog2.pl.

Zapraszam do dodawania!

PIOKOD001

PIOKOD002

PIOKOD003

PIOKOD004

PIOKOD005

PIOKOD006

PIOKOD007

PIOKOD008

PIOKOD009

PIOKOD010

Odwdzięczyć się możecie umieszczając link zwrotny do katalogu, lub wpłacając parę groszy na https://www.forum.optymalizacja.com/mimowszystko.html.

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

"Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy.

Strona nie została dodana."

...

Spóźniłeś się śpiochu ;). Nie ty jeden.

Katalog zawiera 48 stron internetowych w 16 kategoriach i 81 podkategoriach tematycznych.

Najpopularniejszymi kategoriami w katalogu są

Życzę powodzenia i progresywnego powiększania bazy wpisów ;-)

Katalog zawiera 48 stron internetowych

w tym pewnie 50 % dodanych za free - masz swieny przyklad, ze wprowadzanie platnosci tak wczesnie mija sie z celem

blokujesz tylko rozwoj katalogu - ani nie bedziesz mial ruchu z szukajek, ani sie domena i hosting nie wroci za wpisy

tutaj masz odpowiedz, ze zgred tak glupio nie prawil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności