Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron coraz modniejsze

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

równie dobrze można zaliczyć filtr zdobywając linki z wartościowych, powiązanych tematycznie stron

Niestety to prawda, zwłaszcza ostatnio co raz częściej się to zdarza. Powiem więcej - strony robione tylko swl'ami mają się całkiem dobrze. Mam nadzieję, że to się zmieni.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Powiem więcej - strony robione tylko swl'ami mają się całkiem dobrze

no to żyjemy chyba w innych światach bo mamy totalnie różne doświadczenia

testowałem SWLe i owszem da się wypozycjonować ale gorzej z utrzymaniem pozycji

pomijając już takie czynniki jak zmiany cen i dostępność punktów na rynku, i świadomość że to nie moje i nie mam wpływu na linki które są gwarantem dotrzymania warunków umowy ... ale to chyba za duży OT

{ Sprzedam ten link}

Stwor życiowe pytanie postaw sobie - ile klientów obsłużysz bez SWL'a moze 3 , ja mam ponad 800

wątek nie o tym, ale powiem Ci że blisko 40 i wszystkich pozycjonuję bez systemu. Jak takie pytania zadajesz to powiedz jak wykorzystujesz do pozycjonowania e-weblinka ? Kosisz niewykorzystane punkty ? czy może po prostu twoje linki wyświetlają się na tych najlepszych stronach ? i tak wiem że nie powiesz i za chwilę będziesz mnie atakował, ale warto zadać to pytanie na forum :P

stwor konkurencja byla jest i zawsze bedzie w kazdej branzy. Nie mozemy sobie przywlaszczać prawa do wyłączności tylko dlatego ze my zaczęlismy 5 lat wczesniej

przecież nie mówię aby konkurencji nie było, bo do podziału jest wystarczająco dużo i żadna firma nie jest w stanie zgarnąć nawet 10%, tylko aby każda firma czy freelancer dbały o to aby SEO kojarzyło się dobrze firmom, wtedy one będą chciały wydawać grubą kasę, a nie 2-3 razy trafią na takie krzaki i firma już 4 raz nie będzie próbować.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Nie więcej niż 50 to średnie i duże firmy specjalizujące się w marketingu w wyszukiwarkach, na który oprócz SEO składa się też SEM (reklama w wyszukiwarkach).

Chyba ktoś pomylił SEM z PPC.

Dokładnie na odwrót ktoś powinien napisać w Gazecie.

SEO wchodzi w skład SEM, a nie SEM w skład SEO, ale mniejsza z tym, jak na laików i tak w miarę dobrze napisane :-)

Dla innych polecam lekturę tego: en.wikipedia.org/wiki/Search_engine_marketing

Wszystko ładnie jest napisane, że w skład SEM też zalicza się SEO, choć lwia część wydatków, o których ktoś napisał w Gazecie (piszę o tych milionach) , to raczej kasa na systemy AdWords, AdSense i tym podobne w innych wyszukiwarkach. W Polsce jak firma wydaje na SEO z 5 tyś miesięcznie to jest już b. dużo.

Pozdrawiam

Sprzedam domenę SPOZYCJONUJE.PL - masz wolne 899 zł ? Jeśli tak, to ta domena może stać się Twoją własnością już niebawem :-)

....Jak takie pytania zadajesz to powiedz jak wykorzystujesz do pozycjonowania e-weblinka ?

żadna tajemnica tak jak opisałem tu https://www.seoparty.net/news/artykuly/wste...jonowania_stron

Kosisz niewykorzystane punkty ?

mam własne pkt które też sprzedaje jak mam nadwyżkę

....czy może po prostu twoje linki wyświetlają się na tych najlepszych stronach

gybyś wiedział jak działa rotacyjny SWL nie zadał byś tego pytania - takie małe fapa z Twoje strony

...i tak wiem że nie powiesz i za chwilę będziesz mnie atakował, ale warto zadać to pytanie na forum :P

chyba odpowiedziałem Ci na wszystkie Twoje pytania

Marketing internetowy dla firm

zakładając, że pokemony pakują strony w filtry, bany, nie osiągają długotrwałych efektów itp. to powinniście tylko się cieszyć z ich istnienia... dzęki temu robota jest łatwiejsza - część konkurencji jest zafiltrowana, zbanowana... :P

A jeżeli mimo wszystko osiągają dobre efekty... to może ceny macie za wysokie skoro oni potrafią to zrobić taniej, równie dobrze i też z tego wyżyć ? :)

dymna.jpg

zakładając, że pokemony pakują strony w filtry, bany, nie osiągają długotrwałych efektów itp. to powinniście tylko się cieszyć z ich istnienia... dzęki temu robota jest łatwiejsza - część konkurencji jest zafiltrowana, zbanowana... :D

A jeżeli mimo wszystko osiągają dobre efekty... to może ceny macie za wysokie skoro oni potrafią to zrobić taniej, równie dobrze i też z tego wyżyć ? B)

Problem polega jednak na tym ,iż niedoświadczone osoby przyjmują zlecenia ,a następnie nie wywiązują się z nich co przyczynia się do spadku renomy pozycjonerów.

Problem polega jednak na tym ,iż niedoświadczone osoby przyjmują zlecenia ,a następnie nie wywiązują się z nich co przyczynia się do spadku renomy pozycjonerów.

Problem na tym nie polega, gdyż identycznie wygląda to w każdej branży usługowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności