Skocz do zawartości

Polski-Katalog.pl

MadMike44

Rekomendowane odpowiedzi

Polski-Katalog.pl (nowy projekt)

Wartościowy Katalog Polskich Stron Internetowych.

Katalog płatny:

* wpis zwykły - 0,61 zł (dodanie strony do 1 podkategorii)

* wpis wyróżniony - 1,22 zł (dodanie strony do 2 podkategorii, strona najwyżej w swoich podkategoriach)

W przyszłości przewidywane jeszcze 1-2 rodzaje wpisów (max).

Zapraszam do komentowania i oceny.

Modyfikacja templatki ładna, tylko te logo mi nie pasuje... lepiej popraw.

Poza tym postaraj się, żeby ten katalog miał jakąś wartość, póki co marne 1 GIP oraz 1YBL... :puknijsie:

Nagłówek serwisu będzie jeszcze zmodyfikowany.

Co do wartości, to oczywiście kilkudniowa domena i nowy serwis na niej - sprawa oczywista. Strona jednak posiada już kilkadziesiąt linków zwrotnych na różnych stronach, w tym na kilku bardzo wartościowych - po prostu nie zostały jeszcze zaindeksowane - tak jak podstrony serwisu.

Witaj MadMike44,

Już wczoraj dodałem jedną stronę do katalogu :puknijsie:

Mam mały problem, a mianowicie chciałem zmodyfikować wpis i niestety było to niemożliwe. System chce, abym podał kod smsa. Pytanie - jak to jest, gdy chcesz poprawić lub zmienić wpis w katalogu? Trzeba znowu płacić ?

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Trzeba znowu płacić ?

Tak

Przy etapie programowania skryptu miałem właśnie dylemat czy przy edycji powinna być ponowna płatność czy nie ale wyszedłem z założenia że jeśli ktoś daje płatność za rozpatrzenie wpisu to oczywistym jest że edycja która znów wymaga sprawdzenia przez moderatora ponownie powinna być płatna.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

PL-mann powiedz, która strona i jaka modyfikacja, to się tym zajmę :puknijsie:

PS. Poza tym, jeżeli ktoś dodał stronę do katalogu, to zawsze może do administratora napisać w sprawie wprowadzenia zmian ;)

Tylko wtedy też marnujesz czas admina (przeczytanie meila, odpisanie, wyszukanie wpisu, poprawienie), niepotrzebnie zawracasz mu d... itd. - lepiej aby była np. symboliczna opłata 61 groszy :puknijsie:

Oczywiście, że tak. Ale jeżeli ktoś pisze tutaj, na forum, to zawsze wprowadzę poprawkę. Normalnie 99% ludzi i tak wyśle tego smsa za 61 gr, zamiast pisać maila, opisywać dokładnie zmiany i jeszcze czekać na odpowiedź, czy korekta jest możliwa :puknijsie:

i dziadoskie reklamy ze stat :rotfl:

edit

https://www.polski-katalog.pl/internet/zbigniew293,s,35/ ROTFL ja bym to wywalił.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 11 miesięcy temu...
DOMAIN: polski-katalog.pl is undergoing verification

created: 2009.07.01 15:14:42

last modified: 2009.07.01 15:14:42

expiration date: 2010.07.16 15:14:42

Chyba 'zapomniał' przedłużyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności