Skocz do zawartości

Nowe konto a wypłata

zarcel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zbliża mi się próg wypłaty. Miałem już wcześniej konto ale zostało zablokowane z niewyjaśnionych przyczyn. Teraz załozyłem na babcie. Tutaj moje pytanie, czy dane babci mają być jako dane konta google czy adsense ? Czy może na któreś nie patrzą ? Stanie się coś jak zmienie na dane ojca ? Jakie dane podać do przelewu mogą być moje ? Czy może wystarczy sam numer konta ?

ja dane konta bankowego mam inne niz dane wpisane w adsense. Cokolwiek zreszta jak sie wpisze w danych podczas przelewu to kasa dojdzie i wysylajacy nie bedzie mial informacji jakie sa prawdziwe dane konta. Interesuje ich tylko numer konta.

no wlasnie.. ja mam wlasnie drugie konto zalozone na to samo nazwisko i ale na inne imie i wlasnie inne konto bankowe i konto mi smiga juz prawie rok i wyplate dostawalem normalnie. lepiej na ta sama domene nie dawac reklam co na zablokowanym koncie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności