Skocz do zawartości

Czy to ban - czy zaniedbanie...

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Stronkę wrzuciłem w grudniu ubiegłego roku. Starałem się pozycjonować na zdjęcia ślubne - chociaż to się robi trudna fraza ostatnio... Puki był FBS strona była miedzy 10 a 20 pozycją. Potem - chyba w lutym spadek drastyczny. Zacząłem powoli dodawać do katalogów pod Zdjęcia ślubne Lublin i zmieniłem formę strony na bardziej tekstową. Opisywałem na niej moje poszczególne przygody z aparatem - zlecenia. Po jakimś czasie była na tej frazie miedzy 10 a 20 miejscem. Ale potem miałem dużo innych zajęć i odpuściłem. Dwa tygodnie temu zmieniłem zawartość strony na trochę bardziej "estetyczną" niż tekstową. Oczywiście rozpocząłem katalogowanie myśląc iż może podciągnę do TOP 10. Niestety wczoraj strona spadała na 58 miejsce -

Nie wiem czy to przez fakt że wywaliłem kupę tekstu ze strony głównej, czy błędne katalogowanie - na te frazę wrzuciłem w ciągu kilku dni kilkanaście linków - a wcześniej miesiącami nic nie dodawałem. Czy to może jakiś ban - ale nie mam pojęcia za co. Miałem na niej kupę linków do katalogów - ale już się ich pozbyłem - niektóre były zupełnie nieaktywne...

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

https://fotolukasso.pl

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Nie ma filtra ani bana. Linkuj mocniej, ale nie ograniczaj sie do jednego anchoru.

Dodano: tresci ktore miales o swoich przygodach z aparatem przenies na jakis blog i linkuj z niego do siebie.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

czyli jednak szybki ubytek treści podziałał na moją niekorzyść...

Dzięki za radę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Jeszcze jedna rada B) Jak już będziesz miał stronkę w TOP10 warto by było żeby przyciągała a nie odrzucała Internautów :D

Na Twojej stronce jedna rzecz sprawiła, że prawie od razu ją opuściłem ...

... muzyka, której się nie da wyłączyć :( Dodaj opcję "ON / OFF" i będzie po sprawie :)

Pozdrawiam B)

No tak... każda rada cenna...

a konstruktywna krytyka jeszcze bardziej.

Fakt - kawałek który mi się podoba na dłuższą metę każdemu może się znudzić. Ale chyba nie znosisz celtyckich klimatów skoro "od razu ją opuściłeś" ;)

Ale dzięki że w ogóle wszedłeś a przycisk dodam na dniach.

A co do TOP 10 to chyba jeszcze za mało wiem o SEO aby pomyśleć o czymś takim ;) w wypadku frazy "zdjęcia ślubne"

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

Ale chyba nie znosisz celtyckich klimatów skoro "od razu ją opuściłeś" ;)

tak przykładowo, opuszczam natychmiast każdą stronę odgrywającą cokolwiek bez różnicy na klimat jeśli się tego nie da wyłączyć.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ok - przycisk zrobiony, przekonaliście mnie - dziś dodam.

Pozdrawiam :rotfl:

I bardzo dobrze zrobisz. Tu nie chodzi o to czy się podoba, czy nie.

Często słucham sobie własnej muzyki przy przeglądaniu stron i wtedy

cholernie drażnią mnie inne obce i dodatkowe melodie i dźwięki.

Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiu
FOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności