Skocz do zawartości

Rozmowa Kwalifikacyjna

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

mastercobra nie przejmuj sie docinkami. SEO to nic innego jak odpowiedni dokladanie linków, nie ma w tym zadnej tajemnejmagii jak niektórym sie wydaje. Największych specjalistów robią z siebie CI co pozycjonuja 2, 3 strony na krzyż i tylko im sie wydaje ze maja ogromne doświadczenie.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Ale mnie generalnie chodzilo o traktowanie ludzi ktorzy czasem czegos nie wiedza badz zrobia cos nie tak, od razu sa oni wyswiewani i nie tylko chodzi tutaj o mnie."

Nie dziw się skoro w 10 tematach pytasz o podstawy, które powinieneś wiedzieć tym bardziej jeśli w przeszłości miałeś styczność z tym tematem, a w tym temacie zarzucasz osobie bardziej doświadczonej, że Ci zazdrości. Spójrz najpierw krytycznym okiem na siebie zanim zaczniesz się użalać nad tym, w jaki sposób inni Ci odpowiadają. Maximus Marius nie napisał niczego, co mogłoby Cię urazić.

a ja gratuluje że człowiek jest szczęśliwy

i obyś za pół roku i rok był nadal optymistycznie nastawiony do pracy, bo jak powszechnie wiadomo, na rozmowach i w pierwszych tygodniach, szefostwo dużo ciekawych rzeczy mówi o firmie... a wszystko wychodzi w praniu

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

a ja gratuluje że człowiek jest szczęśliwy

i obyś za pół roku i rok był nadal optymistycznie nastawiony do pracy, bo jak powszechnie wiadomo, na rozmowach i w pierwszych tygodniach, szefostwo dużo ciekawych rzeczy mówi o firmie... a wszystko wychodzi w praniu

Dzieki za rady ;)

Jak najbardziej zaczalem pozycjonowac swoje 3 stronki ktore niedawno zrobilem aby odswiezyc stara wiedze itd..., a najbardziej https://www.g0v.pl - mysle ze jest jak na razie zoptymalizaowana w 80 % perfekcyjnie, musze dodac tylko naglowki H1/2 itd...

https://www.g0v.pl

Dobrze płacą w Belgii ?

Na razie mam 1200 euro netto, brutto 1500, po 4 miesiacach dostaje kontrakt staly. Pozniej cos okolo 2000 Brutto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności