Skocz do zawartości

Dokąd po mocne stałe linki?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no nie starajcie się wmówić że ten ciekawy pomysł na zdobycie linków jaki proponuje fahowiec jest kiepski czy gorszy

od podpięcia strony pod SWL %

W ostatnich dniach po raz kolejny udało mi się skorzystać z opisanej wcześniej przeze mnie metody i jeszcze raz potwierdzam, ze efekty dla mocnych już witryn są nieporównywalnie lepsze niż w przypadku stosowania SWL, przede wszystkim dlatego, ze olbrzymia większość stron-uczestników SWL prezentuje znikoma wartość dla wyszukiwarek i użytkowników, natomiast szablony wykorzystują nawet największe i najpopularniejsze portale z całego świata o bardzo wysokiej mocy (w tym PageRank), toteż nierzadko można otrzymać niespodziankę, w postaci potężnego linka, o którym wcześniej można było tylko pomarzyć. Odnotowałem jednak, ze prawdopodobnie z powodu niewyobrażalnego wysypu skorek dla WordPress i zakazie umieszczania linków reklamowych przez największy katalog WP-skorek, skuteczność "pozycjonerskich" szablonów dla tegoż skryptu gwałtownie spadła, zatem obecnie polecam uderzać w inne systemy, np. w phpBB, IP.Board, phpLinkDirectory itd. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

W ostatnich dniach po raz kolejny udało mi się skorzystać z opisanej wcześniej przeze mnie metody i jeszcze raz potwierdzam, ze efekty dla mocnych już witryn są nieporównywalnie lepsze niż w przypadku stosowania SWL, ..........

przypomnę Ci dyskuję na ten temat gdzie wynika jasno że Twój sposób może nie tylko pomóc ale przedewszystkim zaszkodzić i niczym się nie różni od stałych SWL

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=562550

Marketing internetowy dla firm

przypomnę Ci dyskuję na ten temat gdzie wynika jasno że Twój sposób może nie tylko pomóc ale przedewszystkim zaszkodzić i niczym się nie różni od stałych SWL

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=562550

To była ironia. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności