Skocz do zawartości

Własne pozycjonowanie - kontra - firmy profesjonalne

Gość PTC SECURITY SYSTEM

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, aczkolwiek czasochłonne. Moim zdaniem na dłuższą metę warto iść inną droga niż swlami. Wiesz, wszystko zależy od świadomości klienta. Jeśli wiesz, że za 3 miesiące będzie Ci suszył głowę to nie masz wyjścia - będziesz musiał doładować linkami albo podziękować za współpracę - 3 miechy twojej pracy psu w d.... Dlatego warto odbyć długą rozmowę z potencjalnym klientem, odpowiednio sformułować umowę. Nie każdemu przedsiębiorcy będzie pasowało, dlatego trzeba racjonalnie dobierać sobie zlecenia - zgodnie ze swoimi założeniami.

Jeśli chcesz szybki, efektowny sposób a przy tym z odrobiną adrenaliny - wybierasz linki. Bierzesz ilu się da, a pozycjonujesz tylu ilu się uda - reszcie zwracasz gotówkę(albo i nie). Kwestia podejścia do klienta.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
lepiej nie znaczy swlem

nie napisałem, że lepiej znaczy swl'em :) nie napisałem, też, że lepiej znaczy bez swl'a ;)

każdy ma swoje doświadczenie i każdy robi po swojemu...

jedni są w top10 inni myślą, że wiedzą jak tam wejśc i na tym sie kończy, jeszcze inni tam wchodzą B)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zanim zlecisz pozycjonowanie dokonaj, lub zleć optymalizację przedmiotowego serwisu, bo pod kontem SEO jest FATALNY :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności