Skocz do zawartości

wedle życzenia :-)

szelmiak

Rekomendowane odpowiedzi

cześć :-)

hello :-) (nie chwalać się władam angielskim)

Nazwa tego forum to przedstaw się, wieć powiem to co dla ogółu dostępne być może.

Pisać będę pod pseudonimem szelmiak. Z niektórymi tutaj znam się od lat kilku :D Dla nich pozdrowienia :-)

Nie będę ukrywał, że o seo wiem dużo i możecie się ode mnie dużo nauczyć :] no przepraszam jeśli wyda się to mało skromne, ale przyzwyczajcie się, że nei owijam w bawełnę.

Jak to mnie jeden z forumowiczów określił jestem emerytowanym pozycjonerem. Ja sądze inaczej: Po prostu już się nachapałem i czas odpocząć. Dam teraz szansę innym. Będę stopniowo odkrywał swoje tajemne techniki pozycjonowania o ile uznam, że jest taka potrzeba :]

No wiekem stary nie jestem, jeszcze nie popuszczam i chodzę bez laski. Hmm, bez drewnianej laski :-)

ps: Ci którzy wiedzą kim jestem, szyyyyy :D, ja już Wam wyników nie wymieszam!

Wrśyv zlśyvfm, żr jvrfm jfmlfgxb an grzng cbmlpwbabjnavn gb zlśy gnx qnyrw...

Cześć szelmiak!

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności