Skocz do zawartości

Statystyki/kliknięcia

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam słabą stronkę na której mam reklamy adsense, no ale bez przesady nie mam 5 - 30 wyświetleń strony na dzień jak pokazują statystyki w adsense. Reklamy mam dobrze rozmieszczone, zdarzy się z kilka dni nie mam kliknięć, a raz jest ich 6 przy 16 wyświtleniach, przy czym CTR strony jest bardzo wysoki, sam sobie nigdy nie klikałem i nie zamierzam, czy wszystko jest w porządku, też macie tak ze statystykami ? czy google się nie przyczepi ???

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Na stronach z bardzo małą odwiedzalnością wysoki dzienny CTR od czasu do czasu jest rzeczą normalną i wydaje mi się, że nie mają się od czego przyczepić. Postaraj się o więcej odwiedzin, a nie napychaj od razu strony reklamami ;)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Sporo zależy od źródła odwiedzin. Zazwyczaj przy pierwszym wyświetleniu przy przejściu ze strony innej niż google albo niepowiązanej tematycznie reklamy się po prostu nie wyświetlają (albo widać charytatywne - w zależności co ustawiłeś). To plus adblock i masz odpowiedź.

Przy 80 wizytach ciężko cokolwiek dedukować. Mogą to być nawet jakieś roboty.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności