Skocz do zawartości

spadek ilosci zaindeksowanych stron z mapy witryny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

okolo dwoch tygodni temu otworzylem katalog internetowy i od razy dodalem tez mape witryny, jest to 556 linkow. Przed zgloszeniem strony do googla, dodalem ja najpierw do kilku katalogow itd aby szybko ja zaindeksowac i bardzo szybko strona znalazla sie w indeksie. Po kilku dniach google zajal sie i linkami z mapy i ku mojemu zdumieniu za jednym razem zaindeksowal mi 116 adresow. Teraz jednak od kilku dni nic sie nie dzieje i zauwazam na przestrzeni okolo tygodnia spadek liczby zaindeksowanych stron, na 112 teraz jest 111. Czy wiecie o co chodzi jesli mozna sie zapytac ? jesli przeciez to ma byc katalog to chyba wszystkie strony musza byc zaindeksowane bo inaczej nie beda znajdowane linki dodane przez ludzi w kategoriach...czy bedzie to moze indeksowal pozniej ? czy takie zjawisko jest normalne ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności