Skocz do zawartości

Pytanie o SWL (rotacyjny)

bybek5

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się ostatnio nad ideą SWL'i rotacyjnych,

Mianowicie jak wiadomo linki na stronach pojawiają się, są jakiś czas i są zastępowane innymi linkami.

Rozumiem, że jak robot odwiedza stronkę i akurat jest wyświetlany mój link to go zliczy i będę miał BL.

I teraz:

Czy BL z tej stronki już jest na zawsze, czy np. jak robot odwiedzi znowu tą stronkę, a nie będzie akurat wyświetlany mój link to stracę tego BL?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

robot odwiedzi stronke zaindeksuje nowa tresc bez linka i z czasem zastapi stara tresc, wiec wedlug mnie BL zniknie; potem pojawi sie na innej stronce (i jesli zostanie zaindexowany) ogolna liczba sie nie zmieni

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

ponoć stracisz

Zauważ, że tylko ponoć. Nikt naukowo nie udowodnił, że mimo że tego linka już nie ma, to go faktycznie tam nie ma - zatem nie można napisać, że zdecydowanie go tam nie ma. Xann ma zawsze rację - absolutną.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zauważ, że tylko ponoć. Nikt naukowo nie udowodnił, że mimo że tego linka już nie ma, to go faktycznie tam nie ma - zatem nie można napisać, że zdecydowanie go tam nie ma. Xann ma zawsze rację - absolutną.

wywód niezły żeby przedstawić racje Xanna ale w końcowej części wywodu złe twierdzenie bo Xann nie ma zawsze racji - to akurat wiem z autopsji :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności