Skocz do zawartości

Filtr za nic?

sawcioo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od kilku dni moja strona wyleciała w wynikach Google, chyba na wszystkie frazy. Wcześniej utrzymywała się bardzo wysoko w wynikach, może przez to że to nowa domena(FSB). Jest to o tyle dziwne, że stronę linkowałem tylko dodając ją do katalogów. Nie stosowałem żadnych SWL-i. Adres strony był również dodany w stopce w moim katalogu(jest on na subdomenie głównej strony - póki co brak kosztów). Czy może to być przyczyną? Jakby nie było jest to z 200 linków z jednej domeny...

Wg. Yahoo:

L: 91 LD: 323

Wszystkie zdobyte w naturalny sposób, po kilka dziennie, nie ma ich strasznie dużo i tym bardziej może dziwić filtr?

Wcześniej też mi się to raz zdarzyło że strona wypadła z wyników ale po 1 dniu wróciła, a teraz już chyba z 4 dni jej nie ma;/

Czym się różnią linki zwykłe? od linkdomain?

Przepraszam za zły dział i proszę moderatora o przeniesienie.

Frazy chyba wyleciały całkowicie z wyników;/ Po wpisaniu całego tytułu strona jest na 10 z 12 miejsc, z czego wcześniej są wpisy do katalogów z linkami do mojej strony...

Dałem przekierowanie z belplastplus.pl na www.belplastplus.pl bo zliczało mi site z subdomen. Teraz poczekam kilka dni aż google załapie nowy adres.

Już pisałem:

Po wpisaniu całego tytułu strona jest na 10 z 12 miejsc, z czego wcześniej są wpisy do katalogów z linkami do mojej strony...

na inne frazy w ogóle wyleciało z Google. Poczekam kilka dni. Już raz takie coś miałem tylko na 1 dzień.

Witam

Ostatnio to standard przy nowych stronach. Wylatują i wracają po min. 1-2 mies. Zauważyłem, że jeżeli strony konkurencyjne znajdujące się na pierwszych miejscach w googlu, mają niewielką ilość linków zwrotnych (np 100 czy 200) a my pozycjonujemy swoją nawet dodając 2 linki dziennie to wylot mamy gwarantowany na 2 mies.

Pozdrawiam

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności