Skocz do zawartości

psot.pl - Ogladaj filmy online za darmo przez przeglądarke

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prosze o ocene strony:

https://www.psot.pl

Strona pozwala na ogladanie najnowszych filmów przez przeglarake www bez sciagania ich na dysk. Dodana duaz ilosc filmów i seriali a z kazdym dniem ich przybya dlatego mysle ze na stronie nie zabraknie materialu do ogladania. Aby ogladac filmy wymagane jest zarejestrowanie sie. ( Rejestracja jest darmowa)

Grafike i styl robilem sam. Prosze o oceny.

Pozdrawiam

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

grafika jakoś tak słabo spasowana poza tym mam coś takiego

Warning: ereg(): REG_EPAREN in /home/dawstaw/domains/psot.pl/public_html/engine/modules/online.php on line 386

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Widzę, że stoi na data life engine , jak zdobędziesz ruch spory na stronie to współczuje Ci ;) Ten skrypt jest bardzo nie optymalny wydajnościowo przy większej liczbie online. Co do samej strony, na monitorze panoramicznym strasznie się rozłazi, poza tym błędy jakieś wyrzuca templataka jeszcze. Może pierw dopracuj, a potem się pochwal nam :)

Strona jeszcze nie ukończona, co tu oceniać?

kliknąłem rejestruj i dostałem:

Rulles	  
Please insert your rulles in this box,

Po co wypuszczać i dodatkowo dawać do oceny nieukończony projekt? Pytam się po co? Żeby zrazić potencjalnych gości? Żeby zapamiętali, że strona pod tą domeną nie działa?

Skończ i dopiero pozyskuj ruch, pytaj o oceny. Robisz to w złej kolejności.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności