Skocz do zawartości

Nie mogę wyegzekwować pieniędzy za moją pracę

olachyla

Rekomendowane odpowiedzi

A może by otworzyć jakieś subforum czy przyklejony temat, na którym wypowiadałyby się osoby Zlecające dane prace użytkownikom, zbudowałoby to bazę rzetelnych i prawych wykonawców...?!

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proponuje żeby zainteresowany się wypowiedział zanim dostanie bana, jeśli sprawa wygląda rzeczywiście tak, to BAN!

A swoja drogą, to faktem jest że pisząc dla kogoś teksty ryzykujecie właśnie coś takiego.

Ja sam jestem kupującym i wiem ze wcale łatwo nie jest znaleźć, kogoś sensownego do pisania tekstów. Odpowiadam na ogłoszenia tutaj i jak dotąd (od miesiąca), mam 15 tekstów "pisanych ręką dziecka" - za które zapłaciłem bo w sumie pójdą do mieszarki, jeden klient zniknął jak kamfora, następny odpowiedział tylko na jednego maila....

Ale jest nadzieja - obecnie piszą trzy osoby i może w końcu coś mi wpadnie w ręce :brawa:

Olachyla - jeśli jesteś zainteresowana pisaniem tekstów to proponuje dać ogłoszenie w dziale "ogłoszenia i zlecenia" i wysyłać teksty partiami np. po 20 inkasując pieniądze za każdą paczkę. Później już będziesz wiedzieć komu możesz wysłać kilkaset tekstów nie bojąc się że nie zapłaci.

Proponuję także założyć temat "nieuczciwi" dotyczący wszystkich form współpracy na forum i przykleić go w dziale "ogłoszenia i zlecenia" - ot czarna lista.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

jestem za stworzeniem czarnej listy ! tym bardziej ze JA sam zaczynam zamawiac po 50-100 artów na raz wiec myslalem ze to o mnie gadka :brawa: [vide tematyka]

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

podajcie mi strony na ktorch wisza te arty - zrobie porządek :brawa:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Proponuje żeby zainteresowany się wypowiedział zanim dostanie bana, jeśli sprawa wygląda rzeczywiście tak, to BAN!

A swoja drogą, to faktem jest że pisząc dla kogoś teksty ryzykujecie właśnie coś takiego.

Ja sam jestem kupującym i wiem ze wcale łatwo nie jest znaleźć, kogoś sensownego do pisania tekstów. Odpowiadam na ogłoszenia tutaj i jak dotąd (od miesiąca), mam 15 tekstów "pisanych ręką dziecka" - za które zapłaciłem bo w sumie pójdą do mieszarki, jeden klient zniknął jak kamfora, następny odpowiedział tylko na jednego maila....

Ale jest nadzieja - obecnie piszą trzy osoby i może w końcu coś mi wpadnie w ręce :brawa:

Olachyla - jeśli jesteś zainteresowana pisaniem tekstów to proponuje dać ogłoszenie w dziale "ogłoszenia i zlecenia" i wysyłać teksty partiami np. po 20 inkasując pieniądze za każdą paczkę. Później już będziesz wiedzieć komu możesz wysłać kilkaset tekstów nie bojąc się że nie zapłaci.

Proponuję także założyć temat "nieuczciwi" dotyczący wszystkich form współpracy na forum i przykleić go w dziale "ogłoszenia i zlecenia" - ot czarna lista.

Ja też bym chciała, żeby sie ten człowiek wypowiedział i choć "przepraszam" powiedział. Co prawda nie wiem jak to zrobić technicznie, ale jeśli ktoś mi podpowie jak, to chętnie udostępnię całą mailową korespondencję z Esiu. Myślę, że zrobię jak radzisz. Zdobywanie doświadczeń czasem bywa bolesne... Dziękuję :D

A może by otworzyć jakieś subforum czy przyklejony temat, na którym wypowiadałyby się osoby Zlecające dane prace użytkownikom, zbudowałoby to bazę rzetelnych i prawych wykonawców...?!

nie wiem czy to ma sens... miałem koelsia dla którego robilem kilka zleceń, dobrze płacił, wszystko było ok. a na ostatnim zleceniu przerznal mnie na 1k zł :/ moim zdaniem można zrobić coś w stylu tego co jest na forum php.pl, zamieszczający ogłoszenia o pracy mają obowiązek podania danych firmy

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Bardzo mnie denerwuje ta manifestacja dotycząca zbanowania tego użytkownika. Co ma wspólnego sprawa między autorką tematu, a winnym z forum ? Zupełnie NIC. Z ilości postów oli, wynika, że nie załatwiali tego nawet przez ofertę z forum, tylko drogą mailową. Użytkownik w żaden sposób nie złamał regulaminu.

Jestem jak najbardziej za :)!

Ola moja rada dla ciebie jak nie wyegzekwujesz tej $ nie wiem w tydzień to udostępnij teksty które mu napisałaś tu na PiO szerokiej publiczności to raczej on już z tego pożytku nie bedzie miał już ;)

Reasumując

dla ESIU nagana ;)

dla Oli dobra reklama jeśli teksty faktycznie są dobre :)

Sam szukam osób które się angażują pisząc teksty a nie tworzą smieci. Tak więc Olu człowiek uczy się na błędach ale wcale nie musi na tym tracić ;)

Pozdrawiam

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności