Skocz do zawartości

Nie mogę wyegzekwować pieniędzy za moją pracę

olachyla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam nadzieję że Ola będzie zadowolona z opłaty.

Poczytałem teksty - w sumie każdy zbiór stanowi niezła całośc pod katem zaplecza 7-stronicowego :rotfl: a że ktoś to użył - zdarza się - mam mocne zaplecze bede wyżej ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam nadzieję że Ola będzie zadowolona z opłaty.

Poczytałem teksty - w sumie każdy zbiór stanowi niezła całośc pod katem zaplecza 7-stronicowego :) a że ktoś to użył - zdarza się - mam mocne zaplecze bede wyżej ;)

Dostałam przelew i....a09a340dad15d4e867743116a5a896a6.gif dziękuję! Jak już pisałam nie spodziewałam się dostać za nie jeszcze jakichkolwiek pieniędzy, a tu proszę...

Ludzie!!! Tu niektórzy płacą ;) ....

Odsprzedal teksty dalej i kogo bedziecie depozycjonowac ? Jego klienta, a moze wlasciciela precla ?

Coz, stalo sie. olachyla ma szczescie w nieszczesciu, ze za te kilkadziesiat zl otrzymala reklame swoich uslug i sadze, ze skorzysta na tym bardziej.

Odsprzedal teksty dalej i kogo bedziecie depozycjonowac ? Jego klienta, a moze wlasciciela precla ?

Coz, stalo sie. olachyla ma szczescie w nieszczesciu, ze za te kilkadziesiat zl otrzymala reklame swoich uslug i sadze, ze skorzysta na tym bardziej.

tesktów nie odsprzedaję - nigdy. obecnie mam ich 200 wiec bede rzeźbił. a te 70 odstawione na specjalny tor - da sie z tego zrobić jeszcze użytek :)

ja juz tez przechodziłem porażke z jednej transakcji - moje teksty za ktore zapłaciłem a nawet ich nei zdązyłem wdrożyć sa na kilku witrynach pozycjonujacych jednej użytkowniczki PIO - pomimo szczerych chęci i uzyskania informacji skąd są teksty nei doczekałem się odpowiedzi. teksty wykorzystałemw sobie znany sposób :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

strony juz wisza w necie ;) poczekam na indeksacje i znajde kopie ;)

• 3 miesiące temu...

Olu ja proponuje podeśli częśc jakiegos swojego napisanego tekstu. My go znajdziemy w google i bedziemy dzialac na niekorzysc autora bloga na którym jest tekst..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności