Skocz do zawartości

Spadający PR !

execo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie jak to jest możliwe, że przy zachowaniu stałej ilości linków i prawie identycznej wielkości odwiedzin na stronie PR w ciągu 3 miesięcy spadł z 4 na 2.

Proszę o jakieś sugestie co może być przyczyną i jak się przed tym bronić bo efekty na gorsze wyniki dot słów kluczowych już widać pomimo ciągłego dodawania linków.

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Panowie niewątpliwie na PR wpływa ilość linków z wysokim PR było to już nieraz omawiane i defacto sam widziałem tego efekty. Dlatego dziwi mnie że tak nagle page rank zaczął mi spadać. Zastanawiam się czy nie ma na to wpływu brak aktualizacji strony? Słyszałem również, że google sam bardzo często robi porządki z PR podczas których zazwyczaj jego wartość spada (jeśli opierał się w większości na linkach).

Może trzeba poprostu wykupić sobie trochę odwiedzin ;) ?

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Brak aktualizacji może mieć wpływ. :rotfl:

Co od czystek to masz rację, ale najczęściej takie prezenty dostają precle, katalogi, spamy, strony w swl i strony sprzedające linki.

Poza tym zadbaj o linki i będzie dobrze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności