Skocz do zawartości

filtr? sandbox?

kruzyk

Rekomendowane odpowiedzi

mf to ze mam zero podstron i domene (alias) prv.pl bo nie mam kasy na wylozenie na hosting robi ze mnie kogos gorszego ? mam takie warunki jakie mam i w tych warunkach pozycjonuje metodami ktore mi na to pozwalaja (wiadomo ze nie zrobie sobie przyjaznych urli i innych tego typu modyfikacji bo i tak prv.pl wyswietla strone w ramce). tak samo pozycjonuje linkami ten ades z prv.pl jak domene .info ktora posiadam...

zero podstron i 95 linkow ktore wykazuje G... + te ktore codziennie dodaje po ok.5...

rozumiem ze czekac na update bo ilosc linkow stoi... no to czemu z dnia na dzien zmienia sie pozycja? dla przykladu porownam ze strona konkursowa

https://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&c2co...gle.top-100.pl/

a jednak mam to 20 miesjce bo dodaje linki... to czemu ze stronka o DC tak sie nie dzieje ?

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

mf no jasne, z wielką przyjemnością i podziękowaniem przyjme.

u admina (sieci osiedlowej www.npnet .org na ktorej serwerze jest strona) zalatwiam subdomeny juz kolo 3 miesiecy i zalatwic nie moge bo ma mnie w D... - juz nie mieszkam w tamtej miesjcowosci a stronka jest bo moi rodzice sa w tej sieci...

/edit:

tak zeby ktos mnie nie wzial za dzieciaka ktory chce sie tydzien pobawic i zmienic piaskownice:

Chętnie bym kupił hosting, jednak nie mam na to środków finansowych - jasne niby te 300 zł (dajmy na to) to mało w skali roku - zgadzam się, jednak dla osoby która zarabia 1440 brutto i ma na utrzymaniu rodzine nie jest to na tyle mała kwota żeby ją jednorazowo wyłożyć. Z jednej strony nie chce sie tłumaczyć... ale z drugiej czuje się traktowany jak dzieciak, który skacze po republikach i innych takich... Dlaczego jeszcze moje strony stoją na serwerze sieci, do której osobiście nie należę? Ponieważ za DARMO mam nielimitowany transwer, przestrzeń na www, pocztę i mysql, php, wiem, że serwer ma 99,9% uptime (raz w roku jest jakaś mała awaria trwająca ok. godziny). Wady są takie, że nie mam dostępu do serwera przez ftp z zewn. IP, brak DNSów...

Mam nadzieję, że naświetliłem moją sytuację, którą niedługo (mam nadzieję) zmienię.

kruzyk.1.gif

takie darmowe subdomeny maja ramki i wlaczone Force Dir...

czyli jak wejde np. www.adres .pl i klikne na nowosci.htm to w pasku adresu dalej widze www.adres .pl a nie www.adres .pl/nowosci.htm

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności