Skocz do zawartości

Kilka różnych pytań...

oloksyk

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka pytań...

Pyt. 1 Czy stosujecie ukryty tekst na stronach np. za pomocą css? Czy już się wogóle tego nie stosuje?

Pyt. 2 Czy można dostać filtr za linki wychodzące, w niewielkiej ilości, prowadzące do katalogów stron? Są z atrybutem nofalow... Innego pomysłu za co dostałem filtr to nie mam.

Pyt. 3 Czy można dostać filtr za BL wygenerowany przez SWL?

Pyt. 4 Wykupiłem sobie domenke i chcę na niej umieścić swoje portfolio, a na subdomenach porobić zapleczówki. I teraz tak... Na stronach ktore wykonałem dałbym linki do mojej strony (tego portfolio), z tym że także ze strony która ma być pozycjonowana przez zapleczówkę, a później z subdomeny (zapleczówki) do strony pozycjonowanej. Czy to dobry pomysł czy nie bardzo?

Pyt. 5 Lepiej nie "łączyć" ze sobą stron przez usługi google (np. WGT...) na tym samym koncie?

Z góry dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości...

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

1. nie, ryzykowne aczkolwiek dziala dopoki nie zostaniesz zlapany

2. za wycodzace tak, za nofollow nie

3. tak jak najbardziej

4. nie, google rozpoznaje ip, skuteczne zaplecze musi byc nie zwiazane z twoim ip i domena

5. nikt nie wie jak to dziala dokladnie, nie polecam a jak juz to z opcja nie udostepniaj informacji innym produktom google

Ecommerce 2.0 od strony technicznej

Koszulki dla programistów: LINUX, PHP, JAVA..

skrypta: ptk 4 - nie musi tylko może ; ) a raczej powinno.

mialem na mysli ze jedyne co laczy zaplecze z pozycjonowana strona to jednokierunkowe linki z zaplecza, ip obu serwerow powinny byc rozne, jednym slowem jak najmniej powodow do identyfikacji zaplecza jako zaplecza :unsure:

Ecommerce 2.0 od strony technicznej

Koszulki dla programistów: LINUX, PHP, JAVA..

01. Nie stosuje i nie polecam - po co się narażać.

02. Nie - tym bardziej zaopatrzone w rel="nofollow".

03. Podobno tak, ale jak umiejętnie korzystasz z SWL to nic stronie pozycjonowanej nie grozi (oprócz nieuczciwej konkurencji).

04. Jeżeli "zapleczówki" będą odpowiedniej jakości to może być (chociaż IP to samo, więc takie linki nie dają max mocy), jeżeli nie stawiasz na jakość to lepiej zadbać o odpowiednią odległość zaplecza od strony pozycjonowanej (różne IP).

05. Nie widzę przeszkód.

Pozdrawiam :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności