Skocz do zawartości

Po jakim czasie domena w Google

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w piątek zmieniłem adres forum tzn domenę :D, i mam na forum 53tys postów dodałem domenę do Google od razu po podpięciu na forum nowej domeny, i moje pytanie ile czasu minie żeby w Google pojawiły się jakieś już zindeksowane podstrony? bo jak na razie wpisuje w Google site:mojastrona.pl to zero wyników :)

Po pierwsze - czy nie lepiej by było zrobić przekierowanie ze starej na nową - szybciej by przebiegał proces indeksacji :D

Po drugie - google bardzo dziwnie indeksuje strony (od kilku godzin do ...), a ostatnio z tego co widzę wolniej niż zwykle, więc trudno przewidzieć :)

Pozdrawiam :)

Trudno powiedzieć lecz wydaje mi się, że jeżeli czekasz na jej zaindeksowanie, to jeżeli podczas oczekiwania linki twojej domeny znajdą się już na innych stronach to ona szybciej będzie zaindeksowana. Ile w tym prawdy to niewiem, ale tak mi się wydaje, na moim przykładzie... :D

Szukasz pieniędzy? Wejdz Na Darmowy poradnik Zarabiania pieniędzy. Masz pracę ? Załóż konto! Porównanie kont Bankowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności