Skocz do zawartości

Katalog stron vs branżowy spis firm

coval

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pewną domenę do zagospodarowania i nie wiem co na niej umieścić?

Opcję są dwie:

1) ogólny katalog stron

2) branżowy spis firm

Obie wersje z założenia mają być płatne. 2) przemawia do mnie bardziej, ale obawiam się że nikt zbyt chętnie nie będzie płacił za dodanie swojej firmy. W końcu jest PF, yellowpages, a poza tym wielu właścicieli nie specjalnie kuma ten cały internet. na plus jest jednak to, że mógłbym zażądać więcej za dodanie firmy, aniżeli za dodanie strony do katalogy tak jak w przypadku opcji 1).

No i nie wiem co zrobić...

Czy ktoś może się wypowiedzieć o konwersji na stronach katalogów vs spisach branżowych? Co proponujecie?

Z góry dziękuję!

Plan mam ambitny co do tego katalogu:

1) Unikalna lista kategorii

2) Każda kategoria z własnym opisem

3) Autorski (no prawie ;) skrypt

4) ...

No i plus jest taki, że aby zdobyć nowe wpisy wystarczy się zareklamować na PiO ;) Tylko troche konkurencj duzo.

mam takich domen z 10 i tez nie wiem co na nich stawiac ;) ale powoluśku ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności