Skocz do zawartości

Biblia Seo czy Pozycjonowanie Danowskiego?

jsmp

Rekomendowane odpowiedzi

A nie lepiej poczytać choćby ciekawe tematy z tego forum? Pozycjonowanie nie jest trudne...

książka to kumulacja i sama esencja wiedzy na PIO wiedzą jest ukryta miedzy 1000 postów o wszystkim i o niczym, po za tym lepiej na PIO przyjść po lektorze takiej książki aniżeli przed nią

Marketing internetowy dla firm

A nie lepiej poczytać choćby ciekawe tematy z tego forum? Pozycjonowanie nie jest trudne...

Książka to książka. Zupełnie coś innego (czyli nie ZAMIAST).

ja po prostu lubie czytać o kwestiach informatycznych i to nei jest kwestia stricte nauki seo.

kupiłem Danowskiego, ale szczerze niezbyt ucieszył mnie fakt, że "Cwiczenia praktyczne" z tego samego autora i wydania prezentują sie dosyć identycznie treściowo, choć wycięto pare rzeczy :D

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Witam,

książka jest po to aby uporządkować sobie wiedzę, masz ją w jednym miejscu i uczysz się czytasz od a do z , nie od f do x.

SEO bible jest przereklamowana, też kilka dni temu kupiłem książkę Bartka z oczywistych względów, narazie na polskim rynku jest to chyba najlepsza, najświeższa książka o pozycjonowaniu.

pzdr

Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak się to robi. Wydanie II poprawione i uzupełnione

https://helion.pl/ksiazki/pozop2.htm

Czytalem i osobiście polecam !

kupiłem ten podręcznik niedawno , jestem bardzo zadowolony.

Dodam, że mój poziom zaawansowania był w stopniu : kilka tygodni czytania na temat SEO

A podręcznik jest od podstaw - rozwija stopniowo stopień zaawansowania. Skłania do myślenia .

aa.bb

https://helion.pl/ksiazki/pozop2.htm

kupiłem ten podręcznik niedawno , jestem bardzo zadowolony.

Dodam, że mój poziom zaawansowania był w stopniu : kilka tygodni czytania na temat SEO

A podręcznik jest od podstaw - rozwija stopniowo stopień zaawansowania. Skłania do myślenia .

dokładnie , jest to bardzo dobra pozycja do zaczęcia lub utrwalenia sobie wiedzy o pozycjonowaniu i optymalizacji

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności