Skocz do zawartości

Oszukał na 58zł

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie sprawa lekko o tyle zawiła, że ktoś temu gościowi zlecił przekatalogowanie tych stron, a on dał mi do katalogowania te strony, jednak dobrze, że podałem wcześniej link do strony, bo główny admin się do mnie zgłosił i sam zapłacił. Powyższe posty na temat katalogowania do złych katalogów odczuwam tak, jakby to o mnie była mowa, że do złych dodaję. Jak tak, to mogę napisać, że katalogowałem dla paru firm tymi katalogami i nie narzekali.

A co do tego

"Do tego dogadacie się na stałą współpracę która skończy się 1 września."

Ja katalogowanie, preclowanie, pisanie artykułów, uzupełnianie serwisów wykonuję od października tamtego roku i jakby nie było, nie zamierzam kończyć tej pracy, a mam 16 lat.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
policzcie sobie ile dziennie można sobie wyciągnąć oszukując do drugiego klienta na 10gr

Jeżeli [ nierzetelny partner ] jest nieco rozumny to nie będzie oszukiwał ludzi którzy wyglądają na kumatych :rolleyes:

Ale i tak dużo na tym nie wyciągnie, w porywach 100zł, ale ten proceder wyjdzie prędzej czy później...

nie zamierzam kończyć tej pracy, a mam 16 lat.

Jeżeli podchodzisz do pracy poważnie, to nie widzę przeszkód aby inni nie chcieli zawierać z Tobą małych umów.

A wracając do płatności z góry, spójrzmy na to z psychologicznego (:placze:) punktu widzenia, konkretnie tego co wykonuje pracę: "Po co mam starać się dobrze wykonać pracę, jak już dostałem pieniądze?"

A wracając do płatności z góry, spójrzmy na to z psychologicznego (:rolleyes:) punktu widzenia, konkretnie tego co wykonuje pracę: "Po co mam starać się dobrze wykonać pracę, jak już dostałem pieniądze?"

No coś w tym jest, ale wiesz, ja np. pracę wykonuje, choć kasę w większości przypadków dostaję wcześniej. Jeżeli ktoś jest uczciwy w tym co robi, to pracę wykona, również analogicznie zapłaci.

EDIT: Raz miałem sytuację, że gościu dał mi stronę do katalogowania, jak się okazało ona była już wcześniej katalogowana i musiałem odesłać coś ponad 50zł i zrobiłem to w parę sekund jak się o tym dowiedziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności