Skocz do zawartości

cięcie linków

szelmiak

Czy dalej świadomowie będziesz dzielił każdy, nawet niewymagający tego link?  

1. 1. Czy dalej świadomowie będziesz dzielił każdy, nawet niewymagający tego link?

• Tak
      6
    • Nie
      2
    • Nie mam własnego zdania, zobaczę co powiedzą inni i ja zagłosuję tak samo
      3

Rekomendowane odpowiedzi

od jakiegoś czasu obserwuję, że forumowicze zaczęli ciąć linki. każdy jeden link jest cięty na dwie lub więcej części. no jeszcze mogę to zrozumieć jeśli chodzi o "spam", ale nie mogę zrozumieć jeśli ktoś podaje linki do czegoś dobrego, swojej strony, archiuwm jakiegoś lub strony której jeden link nic nie zmieni.

no, żebyh nie powiedzieć, że to jest troszkę wq, to powiem, że łatwiejszym by było, żeby można było kliknąć zamiast kopiować, dilejtować i enterować.

czyż nie mam racji?

Wrśyv zlśyvfm, żr jvrfm jfmlfgxb an grzng cbmlpwbabjnavn gb zlśy gnx qnyrw...

czyż nie mam racji?

Hmm... :?

Nie masz. Mam nadzieje, ze taki stary pozycjoner ma slaby wzrok i tego nie dostrzeze.

Forumowicze zmniejszaja w ten sposob liczbe linkow wychodzacych - przez co zwieksza sie (a raczej nie spada) moc (ang. power) przydzielana linkom w podpisach oraz linkow p. Michala.

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

ma slaby krok

słaby krok? młodzieńcze ja Cię zapewniam, że ja wciąż twardszego wyjmuję niż Ty wkładasz.

Forumowicze zmniejszaja w ten sposob liczbe linkow wychodzacych - przez co zwieksza sie (a raczej nie spada) moc (ang. power) przydzielana linkom w podpisach oraz linkow p. Michala.

right, ale czy świadomie?

Wrśyv zlśyvfm, żr jvrfm jfmlfgxb an grzng cbmlpwbabjnavn gb zlśy gnx qnyrw...

czyż nie mam racji?

Hmm... :?

Nie masz. Mam nadzieje, ze taki stary pozycjoner ma slaby wzrok i tego nie dostrzeze.

widzę widzę bo mam lupę :( i taki 210478146342e130790e0ac.gif nie jestem

a na powaznie to post do komentarzy o forum i jego sposobu działania wiec przenoszę 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A czy tak trudno podać nieaktywny, dzielony link? Jak napisał mój przedmówca im więcej linkow wychodzących tym mniejsza moc linkow zamieszczanych [za zgoda właściciela-li forum] w podpisach. Wiec uszanujmy TO.

Wiec jestem w 100% za właśnie tak definiowanymi linkami w treści postów. Zresztą sam skrypt forum wyświetlający posty powinien być tak zmodyfikowany aby tworzył linki nieaktywne linki tekstowe :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

by było zrobić z nofollow w postach

Ale tylko w postach. W phpBB chyba nie ma co sobie głowy tym zawracać, skoro ma nastapić zmiana skryptu forum.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności