Skocz do zawartości

Jaki skrypt najlepszy ?

Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo!

Szukam skryptu katalogu. Wiadomo, że najlepiej napisać swój stargetowany pod swoje potrzeby, ale jako że jestem zawalony robotą, szukam jakiegoś przyjaznego skryptu katalogu ;-) Co polecacie ? Istnieje może jakiś skrypt "multiserver", tak żeby był jeden panel do wielu katalogów, lub ewentualnie skrypt z jakimś API aby można było zbudować aplikację obsługującą wiele katalogów ??

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Szukam skryptu katalogu. Wiadomo, że najlepiej napisać swój stargetowany pod swoje potrzeby, ale jako że jestem zawalony robotą, szukam jakiegoś przyjaznego skryptu katalogu ;-)

Z darmowych: otwarty mini lub freeglobes

Z płatnych polecam SEOKatalog mojego autorstwa lub INDEXU

Co polecacie ? Istnieje może jakiś skrypt "multiserver", tak żeby był jeden panel do wielu katalogów, lub ewentualnie skrypt z jakimś API aby można było zbudować aplikację obsługującą wiele katalogów ??

Wątpię żebyś coś takiego znalazł...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

ja próbowałem swoich sił zrobi MultiServer z Indexu - nierealne.

najlpeiej jest zrobić skrypt Autorski.

Z płatnych INDEXU (www.nicecoder.com) lub skrypcik Generala :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

spoko spoko, narazie szukam czegoś free, autorki będzie dopiero jak będę miał więcej czasu

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Hejo!

Szukam skryptu katalogu. Wiadomo, że najlepiej napisać swój stargetowany pod swoje potrzeby, ale jako że jestem zawalony robotą, szukam jakiegoś przyjaznego skryptu katalogu ;-) Co polecacie ? Istnieje może jakiś skrypt "multiserver", tak żeby był jeden panel do wielu katalogów, lub ewentualnie skrypt z jakimś API aby można było zbudować aplikację obsługującą wiele katalogów ??

polecam freeglobes :-)

bardzo łatwo się modyfikuje i rozszerza...

bez problemu myślę można zrobić jeden panel do kilku katalogów - przymierzałem się do tego ale koniec końców odpuściłem (po stronie admina).

Po stronie uzytkownika mam w planach zrobić - z tym, że obecnie główny problem to mnogość obecnych userów.

Ograniczę to do jednego wspólnego loginu na wszystkie aby nie musieli się ludzie rejestrować wszędzie od nowa.

jaką funkcjonalność widziałbyś za interesującą? bo chyba nie dodanie z jednego strzała tego samego wpisu do kilku katalogów

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• 1 miesiąc temu...
Skoro ma byc najlepszy, to

...

Bez wątpienia najdroższy......hehehehe

Tak w ogóle, to należało by zadać pytanie : co znaczy 'najlepszy'. Bo przykładowo jaki jest najlepszy samochód ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

autorski

to nie jest takie jednoznaczne.

Autor musi posiadać naprawdę dużą wiedzę o tym co lubią, a co nie lubią wyszukiwarki, jakie sztuczki można wykorzystać, a jakie nie, do optymalnego działania całości.

Myślisz, że to takie proste ? Przyjrzałem się ostatnio najnowszej wersji płatnej Cncat - na pierwszy rzut oka bardzo fajny skrypt, ale w pewnych warunkach zaczyna generować duplikaty nawet strony głównej - jest przedobrzony....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności