Skocz do zawartości

holenderski kod google?

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec tak mieszkam w hollandii i dzis dostalem kod od google o wartosci 50 euro na reklame w adwords i teraz czy moge go wykorzystac na polskie dane bo niby mam tam konto a pisze ze konto niemoze byc starsze niz 14 dni wiec jaki to ma sens?;p i czy ew bylby ktos zainteresowany tym kuponem za jakies ciekawe linki?:)

• 4 tygodnie później...

Ja wykorzystałem kupon z Niemiec 100EUR z google analytics w Polsce, z Polskimi danymi adresowymi, z przelewem z polskiego konta bankowego. Oczywiście jest to niezgodne z regulaminem voucherów AdWords, ale przeszło i już ponad miesiąc działa.

Jeśli masz już konto Adwords to kuponu na te same dane wykorzystać nie możesz - regulamin tego zabrania. Jeśli kupon jest imienny, to przepadnie ( nie radzę kombinować bo konta są banowane - jedni mają szczęście inni nieco mniej). Jeśli kupon jest nieimienny to (choć regulamin tego zabrania) jeśli założysz konto na nowe dane wówczas będziesz mógł go wykorzystać.

Jak chodzi o informację, że konto nie może być starsze niż 14 oznacza, że po założeniu nowego konta masz 14 dni na zasilenie go kuponem, potem tracisz tą możliwość. Czyli tak czy inaczej konto, które masz teraz uruchomione i tak nie nie mógłbyś zasilić kodem z kuponu (chyba, że ma mniej niż 14 dni:) ). Kupony są przydzielane dla nowych użytkowników i tej teorii się trzymajmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności