Skocz do zawartości

Jaką domenę wybrać?

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam takie pytanie.

Posiadam kilka domen w swoim portfolio, jedną z nich chciałbym przeznaczyć na swoje portfolio (usługi internetowe, projektowanie stron, tworzenie stron, optymalizacja, reklama internetowa i takie tam). Wybrałem trzy pozycje związane (w miarę z tematyką).

I tu powstaje pytanie, którą domenę wybrać? Jakie są wasze propozycje?

specs*pl/com*pl

imobiles*pl

7rc*eu

Któraś z tych trzech pasuje?

Chyba, że macie inne propozycję wolnych domen.

Pozdrawiam i czekam na wasze kreatywne podpowiedzi :)

multikonto, recydywa

moim zdaniem zdecydowanie specs.pl - nie dość, że fajna i dobrze brzmiąca, to jeszcze jest to Twój nick - czyli możesz tworzyć swoją markę, która będzie kojarzyła się z Tobą i Twoją jakością usług.

Nie ukrywam iż mój faworyt i nick od domeny :) Do tego plusem jest posiadanie com*pl jako (chociaż kilka uu) dodatkowy ruch :D

Czekam na inne wypowiedzi :P

multikonto, recydywa

Nic oryginalnego nie powiem:

specs*pl/com*pl - zdecydowanie pl niż com.pl

imobiles*pl - raczej nie kojarzy się z tymi usługami ;)

7rc*eu - cięzka do zapamiętania

Posiadam oba rozszerzenia ^_^ com*pl wykorzystam do zebrania ruchu i zarejestrowałem ją (już jakiś czas temu) bo by została jako jedyna wolna na frazę specs ;) A co by mi się konkurencja nie zrobiła to ją przygarnąłem :) Reszta rozszerzeń - krajowe i funkcjonalne również zajęte :)

Myślę, że dobra domena :)

Jedyny minus domeny, że może się kojarzyć z "okularem" ;p

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności