Skocz do zawartości

Prawie jak program partnerski

smut

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Otóż, jestem w stanie zagwarantować sobie ruch osób zainteresowanych pewną usługą. Ja sam nie świadczę takich usług, ale firm, które się tym zajmują jest kilka. Czy rozwiązanie, w którym ja jestem jedynie pośrednikiem przy zawieraniu transakcji jest legalne? Nie chciałbym, aby potencjalny klient mnie omijał - jak legalnie rozwiązać tą kwestię? Z jednej strony chcę być taką wirtualną firmą (tzn. chce wirtualnie świadczyć dane usługi) z drugiej strony, musi to być w 100% legalne. Kolejna sprawa, jak mam rozliczać swojego klienta (czyli firmę, która za moim pośrednictwem pozyska klienta) - przecież w faktury nie będę im zaglądał. Macie pomysł jak to rozwiązać?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Nikt z Was nie ma podobnego doświadczenia? Czy po prostu nie rozumiecie o co mi chodzi?:)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Dokładnie. Chodzi o to, że chcę być pośrednikiem. Z tym, że jak rozwiązać sprawę kiedy chodzi tu o usługę lub sprzedaż czegoś czym nie dysponuję.

Jak to załatwić, aby strona, której będę załatwiał zlecenia/zakupy nie miała sposobu na oszukanie mnie.

Dzięki za zainteresowanie tematem :)

Z tym, że jak rozwiązać sprawę kiedy chodzi tu o usługę lub sprzedaż czegoś czym nie dysponuję.

Sprzedajesz usługę, a wiedza potrzebna do jej przeprowadzenia dysponujesz.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Jak to załatwić, aby strona, której będę załatwiał zlecenia/zakupy nie miała sposobu na oszukanie mnie.

Żadnej ze stron nie musisz mówić, że jesteś pośrednikiem, a fakturami obie strony rozliczają się z Tobą.

Na przykład: wykonujący projekt wystawia Ci fakturę na 2000zł, Ty wystawiasz fakturę zleceniodawcy na 2500zł.

I nikt z nich nic nie wie, a każdy jest zadowolony. :)

Dokładnie. Chodzi o to, że chcę być pośrednikiem. Z tym, że jak rozwiązać sprawę kiedy chodzi tu o usługę lub sprzedaż czegoś czym nie dysponuję.

Dzięki za zainteresowanie tematem :)

Przedpłata lub umowa.

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności