Skocz do zawartości

Polwebs.pl odradzam

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie admin nie zapłacił za konto i hosting nie działa

Na allegro nadal sie ogłasza, więc raczej opłaci.

Takich pokemonów z resellerami jest pełno. Trzeba uważać. Nikt nie ma czasu na walkę z nimi, więc będą działać do końca świata, a nawet 1 dzień dłużej (w sensie naciągać, nie mówię że hosting będzie tak długo działał ;) ).

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, działał w miarę ok (pomimo tych przeróbasów cpanela) ale kiedy padł, a nie można się skontaktować z właścicielem to już jest powód do złości

każdemu moze się zdażyc wtopa, ale trzeba uspokoić klienta i przekazać mu jekieś miarodajne informacje co będzie dalej i kiedy...

Ja też parę tyg temu kupiłem bez limitowy hosting, od poniedziałku strony nie działają, ciekawe czy backup zrobili.

Kontakt z nimi to tragedia!

Proponuję, aby zgrać się z osobami które wykupiły u nich hosting, firmę powinni zamknąć i nałożyć na właściciela grzywnę.

Ciekawe czy właściciel prowadzi działalność gospodarczą...

witajcie, chcialem sie wypowiedziec w temacie bo od polowy kwietnia mam kupiony nielimitowany hosting na polwebsie..

Jak juz zostalo napisane - nie ma co cudow oczekiwac za takie pieniadze. Na poczatku, mimo wykupienia nielimitowego planu, mielismy 10 GB transferu (ktory podobno mial sie zapetlac po przekroczeniu) i nielimitowana powierzchnie (prawdziwa). Kiedy ukazal sie monit o przekroczeniu limitu transferu, trzeba bylo ostro opieprzyc wlasciciela i zagrozic zwrotem kasy, wtedy po 5 minutach nielimitowany transfer wlaczyl sie na dobre (obecnie kolo 150 GB na miesiac jest sciagane, wiec wszystko pieknie gra).

Na poczatku z supportem nie bylo wiekszego problemu (akapit wyzej), dopiero gdzies od polowy maja zaczely sie niezle jaja - na maile odpowiadali po 2 tygodniach, czasem w ogole. Wspomniane "BOK" 24h/dobe to oczywiscie bzdura, mimo zapewnien ze nawet jezeli nikt nie siedzi teraz przy kompie - to napisza odpowiedz w mailu. Minely 2 tygodnie, a odpowiedzi dalej nie ma.

Pomimo wyzej wymienionych niewatpliwie mocnych wad, nie jestem jakos zawiedziony tym hostingiem (pomijam oczywiscie aktualne zawieszenie:/) - mam na nim 4 strony, ktore wymagaja sporej ilosci wysylanych danych (magazyn internetowy, moje portfolio muzyczne, itp.). Nie smiem polecac, ani odradzac - ja jestem zadowolony, posrednio znam wlasciciela tego hostingu (zapewniam ze nie jest tu nic kombinowane, dzialalnosc gospodarcza rowniez jest), wiec wszystko jest wporzadku. Prosilbym jedynie osoby, ktore zadeklarowaly "udupienie" wlasciciela, zeby sie wstrzymaly, bo nie mam ochoty placic wiecej w innym hostingu, skoro ten mi wystarcza, a w zwiazku z tym wolalbym zeby ten nie padl :) (zeby nie bylo ze robie jakas reklame, podaje strony dwie ktore na tym stoja: www.360stopni.info i www.norberdo.pl).

pozdrawiam serdecznie

norberdo :)

• 2 tygodnie później...

sądząc po aukcjach to chyba jeszcze nie do każdego dotarło że serwery nie są zrobione z gumy:

https://www.allegro.pl/item697168264_polweb...1gb_1200gb.html

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności