Skocz do zawartości

Polwebs.pl odradzam

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak śmiga jakoś, tylko szkoda że dane straciłem i wielu użytkowników. Tak to jest za 9zł nie ma na co liczyć.

czyli z tego co rozumiem musiałeś postawić stronkę na nowo, z tą różnica ze z nowymi dns? a ta stronka ktora byla na serwerze przed ta "pseudo awarią" zniknęła bezpowrotnie.

9zł to nie znaczy ze można tak przycinać. Nie miałbym pretensji do nich jesli mieliby awarie i nie umieli usunąc bo to świadczyło by o ich kompletnym braku wiedzy, kompetentnych ludzi, a także o amatorskim podejściu do hostingu. Ale jesli nie powiadamiają ludzi co sie dzieje, przez kilkanaście dni, nie odpisują, telefon wyłączony, w dodatku nieprzesyłają backupu stron do swoich użytkowników, to już jest przegięcie, które może spowodować iż zamkną ta śmieszną firmę, bo mogą trafić na kogoś bardziej nerwowego odemnie.

chetnie podpisze sie pod papier przeciwko polwebsowi, kontakt: comby [at] o2.pl. :/ ten czlowiek to istna kpina, w sobote rano dowiedzialem sie ze tego samego dnia bedzie backup. i faktycznie, 10 minut pozniej sie pojawil (nie zna mojego konta na polwebsie) - zajmuje az 13 bajtow, przy czym danych bylo prawie 1.5 GB....... do dzisiaj zadnych wiesci od niego.

ja rónwnież trochę straciłem,a le nie byly na szczęście ważne dane. Na drugi raz nie instalujcie niczego ważnego na kontach za parę złotych rocznie :( . Pozatym robiłem sobie backup bd i katalogów na własną rękę po wcześniejszym wysypie.

Hostingów w Polsce, które REALNIE świadczą pomoc 24h na dobę jest może z 5. Nie sądzisz, że chyba lekko naiwne jest liczyć, że firma, która sprzedaje konta po 7,99 na rok będzie miała dobry support? Pomyśl czy sam byś chciał pracować za takie pieniądze (przelicz to sobie na dni, miesiące).

Ostatnio spotkałem się z teorią, że ofiar naciągnięć będzie coraz więcej, bo... w człowieku zanikają instynkty zwierzęce (przeczuwanie zagrożenia itd.).

tu sie dodkonca zgodze ja kupilem ostatnio serwery w www.netserwer.pl po 8zl rok co prawda w promocji no ale i suport jest genialny pytasz po max 1h masz prosta odpowiedz i tyle;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności