Skocz do zawartości

Drewniak

Kukiel

Rekomendowane odpowiedzi

Z regulaminu:

Minimalna długość opisu to 250 znaków. Opis powinien być zrozumiały, treściwy, poprawny gramatycznie oraz w miarę unikalny.

Nie napisałem unikalny, bo nie oczekuje, ze do kazdego katalogu ktos pisze z palca nowy opis (chociaz do tych platnych/lepszych sam ostatnio mam zwyczaj pisania z palca). Chodzi przynajmniej o przesianie opisu synonimami.

Pozdrawiam.

Z regulaminu:
Minimalna długość opisu to 250 znaków. Opis powinien być zrozumiały, treściwy, poprawny gramatycznie oraz w miarę unikalny.

Nie napisałem unikalny, bo nie oczekuje, ze do kazdego katalogu ktos pisze z palca nowy opis (chociaz do tych platnych/lepszych sam ostatnio mam zwyczaj pisania z palca). Chodzi przynajmniej o przesianie opisu synonimami.

Pozdrawiam.

juz to komuś pisałem... co z tego, że wymusisz unikalny wpis, zepniesz się aby to śledzić, tropić w G itd...

nawet jakbym napisał unikalny wpis dla twojego katalogu to i tak potem go jeszcze z kilkanascie razy użyję (moze zmienie dwa/trzy słowa).. i na to nie masz wpływu.

lepiej jest skupić się na PORZĄDNEJ pracy moderatora/redaktora, dla przykładu:

- poprawić literówki, ortografy

- dodać formatowanie

- samemu przestawić ze dwa zdania

- dopisać TAG czy frazy kluczowe

ze strony skryptu:

- zapewnić linkowanie wewnątrz,

- "przemieszać" wpisy... - tworzyć unikalne strony katalogu (nawet jeśli są z nieunikalnych wpisów)

- można wyświetlać przy stronie wpisu np. wpisy podobne (lub następny, poprzedni - cokolwiek),

- albo (mój ostatni pomysł - under development) - 3 najlepiej oceniane wpisy w danej kategorii lub coś w tym stylu

itd..

jak ktoś chce dodać nieunikalny wpis to jego sprawa... nie widze w tym zagrożenia dla CAŁEGO katalogu jako całości...

Pozdro

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• 6 miesięcy temu...

Zdecydowalem sie wprowadzic platnosci do katalogu(sms lub przelew). Sporo smieci sie dodaje co jest troche meczace.

Na poczatek pare kodow dla forumowiczow.

PIO00001

PIO00002

...

PIO00015

Prosilbym o sensowne wpisy, opisujace zawartosc strony/oferte firmy, a nie bezsensowne wypracowania.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności