Skocz do zawartości

precle/blogi/strony z artami dla ludzi

SilverT

dodasz do publicznego?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. dodasz do publicznego?

• tak
      3
    • nie
      2
    • to zależy
      2

Rekomendowane odpowiedzi

czy opłaca się stawiać "kolejne" precle/blogi/strony z artykułami dla ludzi? interesuje mnie kwestia tego czy znajdują się osoby, które chętnie dodadzą swojego unikalnego arta przeznaczonego dla ludzi do takiego publicznego precla czy raczej zachowujecie je na strony niepubliczne?

osoby, które odpowiedzą "to zależy" prosiłbym o napisanie od czego :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Jeżeli byłby dobry i w miarę pewny publiczny to można dodać, ale takich już jest jak na lekarstwo...

Ze 3 razy coś mnie pokusiło i dodałem do ogłaszanych w tym dziale nowych precli, ale za każdym razem to była strata czasu, nie podlinkowane i w sumie już nawet nie istnieją. Dziadostwo.

Jak zrobisz prywatny to też musi być porządnie podlinkowany żeby ludzie dodawali. Nie wystarczy zaprosić ludzi i puścić parę linków z katalogów, swli itp. Jeśli zależy Ci na jakości artów to z publiczego musiałbyś 90% odrzucać spamu i bullshitowych artów.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności