Skocz do zawartości

Porządny nieco inny

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale po co wam mail aktywacyjny? Przecież nie trzeba aktywować, podaje się login, hasło i mail i można od razu się zalogować.

Tamta informacja na po rejestracji, którą wp wyświatla pewnie jest myląca?, zmienie ją niedługo, tylko zedytuje pliki tłumaczenia.

Chyba że coś nie działa tak jak powinno, ale zarejestrowałem jendo konto na próbe i można się było od razu zalogować

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Możesz pisać i podkreślać.

I tak większość nie zwraca na to uwagi, tylko wali co popadnie.

Niestety.

Brak szacunku dla czyjejś pracy.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Najlepsze są pretensje takiego analfabety, dlaczego wpis czy artykuł został usunięty :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Możesz pisać i podkreślać.

I tak większość nie zwraca na to uwagi, tylko wali co popadnie.

Niestety...

W sumie nie jest źle, narazie praktycznie większość użytkowników się stara, on jest kierowany właśnie do takich osób, które są w stanie się postarać wiedząć, że będą mieli dobry i pewny link, on będzie cały czas jeszcze długo linkowany. Docoelowo chciałbym przyciągnąć tam też "zwykłych" autorów na zasadzie dziennikarstwa obywatleskiego, ale to jak wiadomo nie tak łatwo.

Napisałem to, bo właśne jedna osoba zgłaszała w komentarzu pretensje, że usunąłem linka i to do niemoderowanego precla ^_^

masz może zamiar stawiać tego typu w innych kategoriach niż finanse?

On nie jest finansowy, chodzi tylko o to, żeby artykuł był w formie poradnika. Ja napisałem te finansowe poradniki i jeszcze też będe

ę pisał inne bez linków w ogóle, żeby to nie był tylko serwis z poradnikami z linkiem, ale normalny solidny serwis.

Jeśli chodzi o finanse to mam kilka blogowych serwisów z PR4, jakby ktoś był zainteresowany pisaniem artykułów.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Użytkownikom zaufanym, którzy będą mieli powyżej 8 zaakceptowanych artykułów - poradników, mogę dać status autora. Co oczywiście nie znaczy, że na bieżąco nie będę sprawdzał publikowanych przez nich poradników.

Jak ktoś będzie miał powyżej 8 i będzie chciał autora to piszcie na pw.

Aczkolwiek i tak moderuję często więc wasze poradniki są publikowane na beiżąco.

Webbest.eu

Ciekawy serwis postarałem sie i dodałem.

Myślę, że będę częstym gościem

Oczywiście zapraszam :)

Macie jakieś sugestie co do kategorii? Bo nie wiem jakie jeszcze utworzyć, a mimo dość dużego wyboru dosyć sporo poradników dodawanych jest do kategorii "inne poradniki"...

Webbest.eu

• 4 tygodnie później...

Podnoszę temat, bo jak tylko zszedł z pierwszej strony to zapomnieliście o nim, mimo moich zapewnień, że to będzie dobry serwis :P

Czy to przez brak PRu (wiem, że dla wielu ludzi to główny wyznacznik;))? PR będzie po updacie ;)

Webbest.eu

na milion % to przez brak pr-ja myślę, że około 90% ludzi ocenia katalogi/precle/strony właśnie po page rank i woli dodać swój wpis do śmiecia ze sztucznie nabitym pr niż do wartościowego serwisu, który nie załapał się jeszcze na aktualizacje

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

update sie tak jakby zaczal powoli, a PR wyparowal w kosmos, tzn o ile wczesniej na wielu preclo-wordpresach bylo cos, nawet 1 lub 2 to teraz sprawdzane na digpagerank.com najczesciej maja PR N/A chyba ze to tak ma byc w trakcie ? bo w sumie dziwne zeby strona zostala calkiem go pozbawiona, no chyba ze manualnie :/

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności