Skocz do zawartości

Porządny nieco inny

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

update sie tak jakby zaczal powoli, a PR wyparowal w kosmos, tzn o ile wczesniej na wielu preclo-wordpresach bylo cos, nawet 1 lub 2 to teraz sprawdzane na digpagerank.com najczesciej maja PR N/A chyba ze to tak ma byc w trakcie ? bo w sumie dziwne zeby strona zostala calkiem go pozbawiona, no chyba ze manualnie :/

Zaczął się upadate? ja nie zauważyłem jeszcze na razie żadnych zmian. Żeby dostać pr1 lub 2 strona może być nawet lekko podlinkowana, a co za tym idzie jest niestabilna, strona główna może wypadać z indeksu, wpadać do odpowiednika starego suplementu itp. następstwem tego może być utrata PRu także poza updatem. Mogą też linki znikać lub wypadać z indeksu, a jak jest ich niewiele lub też jest ich wiele, ale tylko niektóre są skuteczne, to takie zmiany mogą mieć znaczący wpływ na PR. W przypadku precli to może być też ręczne wyzerowanie albo ban. Co do digpagerank.com to ja tam ufam tylko toolbarom ;)

Co do poradaników to chciałem zaznaczyć, że on dopiero czeka na swój pierwszy update :angry:

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie dali mi nowego tematu założyć :P , może ktoś się tu do kopie.

Serwis jest już na nowym serwerze (w ramach ścisłości)

Dostał PR3 po upadacie, może to was przekona, bo trochę popadł w zapomnienie

Zapraszam do rejestracji i byłbym wdzięczny za wszelki opinie, sugestie....

Przydałby się regulamin.

A tak to super. Podlinkowany, PR, sitemap, robots ... gra i buczy :D

Na dniach napiszę jakąś poradę ;)

W środku w formularzu jest kilka informacji, ale jedyne warunki to forma poradnika, sensowność treści i linków.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności